alt

TOBB tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan Dr. NECDET DOĞAN (solda) ve Dr. NEJAT DOĞAN (sağda) CMT Turizm Fuarında Türkiye standını ziyaret etti.

Dünyanın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak kabul edilen CMT (Karavan-Motor-Turizm) Fuarı, 17 Ocak 2015 tarihinde Stuttgart’ta Esslingen'de açıldı. 25 Ocak’a kadar devam edecek olan fuarda toplam 90 ülke 2 bin katılımcı ile temsil edilmektedir.

CMT Fuarı’nın bu yılki partner ülkeleri  Romanya ve Seyşeller olarak belirlenmiştir.

alt

11. TKG üyesi NECDET DOĞAN 2015 yılı tatil programını yapmadan önce  CMT Turim Fuarında sunulan farklı seçeneklerle yakından ilgilendi.

11. TKG üyesi Dr. NECDET DOĞAN  otomotiv yedek parça, plastik enjeksiyon parçaları üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca  enerji sektörü ve nano teknoloji alanında  proje geliştirme faaliyeti bulunmaktadır. Uluslararası Türk Ticaret Merkezi (ITBC)  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Bu sene CMT Fuarı’nda özellikle bisikletli turizmle ilgili stantlar ve tatil imkânları dikkat çekmektedir.  Fuarda bisiklet turizmi ile ilgili bu yıl 12 ülkeden 260 katılımcı yer almaktadır. 

CMT fuarı da Türkiye için önemli fuarlardan biridir. Bu fuarın en büyük özelliği tatilcilerin direkt olarak tatil rezervasyonu yaptırabilecek olmalarıdır. Bu yıl turizm fuarına 220 bini aşkın ziyaretçi beklenmektedir. 

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'nın Stuttgart kendinden katılan ikiz kardeşler  Dr. NECDET DOĞAN  (solda)  ve  Dr. NEJAT DOĞAN (sağda)  Türkiye standını özlelikle ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

TKG Ailesinin ikiz üyelerin,n fuar ziyaretlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi yeterli olacaktır.

Türkiye bu senede CMT Stuttgart fuarına toplam 26 alt katılımcı firma ile iştirak ediyor. Katılımcılar arasında Türkiye’den oteller, Türkiye rezervasyonları sunan Almanya’da yerleşik tur operatörü ve seyahat acenteleri, dernek ve turizm birlikleri yer alıyor. 

Fuara  katılan Türk firmalarının standına ilgi yoğundu. Fuarla ilgii görüntülü habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Cihan Haber Akjansının sitesinde  CMT turizm fuarına ilşkin ayrıntılı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.