alt

Kırgızistan'dan 15. TKG üyesi ERKİNBEK DJOROEV (sağ başta) ,   "3. Uluslararası Ertuğrulgazi'yi Anma ve Türk Dünyası Birlik Şöleni" kapsamında 24-26 Ekim 2014 tarihleri arasında  Bilecik, Eskişehir  ve Antalya'da düzenlenen etkinliklere katıldı. 

alt

15. TKG üyesi ERKİNBEK DJOROEV  (sağ başta) şenlik kapsamında düzenlenlenen etkinliklere aktif olarak katılım sağladı. 

EskişŸehir ErtuğŸrulgazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu  tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, 24 Ekim 2014 tarihinde Karacahisar köyünde kılınan Cuma namazı sonrası Devlet Hutbesi'nin okunmasının ardından "Beylikten Cihan Devletine ve Cumhuriyetine" temalı yürüyüş yapılmıştır.

alt

15. TKG programı katılımcısı ERKİNBEK DJOROEV (3. sıra, sağdan 2.)  Osmanlı Beyliğinin ilk başkenti  olan Söğüt'ü ziyaret eden heyette  yer aldı. 

TOBB tarafından düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten katılan ERKİNBEK DJOROEV, inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslararası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. EGEMENDİK Türkiye Mezunları Derneği başkanı ve JIA-Genç İşadamları Derneği üyesidir.

alt

25 Ekim 2014 Cumartesi günü  Osmangazi Üœniversitesi İlahiyat Fakültesinin  Konferans salonunda "Türk Dünyası BirliğŸi Arama Konferansı" düzenlenmiştir.

alt

Aynı günün akşŸamı Eskişehir  Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türk Dünyası Konserine ise "Dombra" şŸarkısıyla ünlenen Kazakistanlı sanatçı Aslanbek Sultanbekov ve Türk dünyasından bir çok ses sanatçısı katılmıştır.

alt

15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan temsilcisi olarak katıIan EGEMENDİK Türkiye Mezunları Derneği Başkanı ERKİNBEK DJOROEV  (arka sırada solda) Türk Dünyası Birlik Şöleni kapsamında şölende sahne alan ekip arkadaşlarıyla birlikte karayolu ile Eskişehir'den Antalya'ya da gitti.

ERKİNBEK DJOROEV'in facebook sayfasındaki farkı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

15. TKG üyesi ERKİNBEK DJOROEV (solda) , Dünyanın en iyi 4 kontr-tenorundan biri olan Kaf dağının ardından Dağıstanlı sanatçı AHMED AHEMDOV (sağ başta) ile birlikte Türk Birliği Şenliğinin "Devir Teslim Töreni" ile son bulduğu Antalya'daki törenlere de katıldı.

"Eskişehir 3.Uluslararasi Ertugrulgazi'yi Anma ve Türk Dünyasi Birlik Şöleni" kapsamında düzenlenen  KÜLTÜR  KERVANI'nın video görüntülerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Kültür Kervanı programı" Eskişehir 3.Uluslararasi Ertugrulgazi'yi Anma ve Türk Dünyasi Birlik Şöleni" kapsamında düzenlenen etkinlikleri baştan sona izlemiş ve kayıt altına almıştır.  Şölenle ilgili farklı fotoğraflara bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.