alt

TOBB tarafından düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan  katılan  ZARİF RAHMETOĞLU (solda),  inşaat sektöründe faaliyet gösteren  HUMA Grup şirketlerinin sahibidir.

ZARİF RAHMETOĞLU, ayrıca inşaat malzemeleri üretimi ve ilaç ticareti yapmaktadır. Hastane inşaatı ve donanımı konusunda da başarı projelere imza atmıştır. Afgan Yatırım Destekleme Kurumu Üyesidir. 

Aydın Afgan Derneği'nin kurucusu ve yöneticilerinden olan ZARİF RAHMETOĞLU, 5. TKG programında sonra Ankara'da şirket kurmuş, konut ve ofis binaları satın alarak önemli yatırımlar yapmıştır. Afganistan'daki işlerinin bir bölmünü de Ankara'dan sevk ve idare etmektedir.

5. TKG üyesi ZARİF RAHMETOĞLU, , Ankara'daki iş çevreleri ile yakın işbirlikleri kurmanın önemine inanmaktadır.  Bu kapsamda  Ankaralı iş adamlarının biraraya gelerek başlattıkları Ekonomi Kulübü'ne üye oldu.

alt

HUMA grubun sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı olan ZARİF RAHMETOĞLU (soldan 2.) ,  Ekonomi Kulübü'nün çalışmalarına destek vermektedir.  13 Ocak 2015 Salı akşamı gerçekleşen 2. istişare toplantısına katılarak Ekonomi Kulübünün faaliyetelri hakkında görüşlerini paylaştı.

alt

5. TKG programı katılımcısı ZARİF RAHMETOĞLU (ön sırada sağdan 2.) 15 Ocak 2015 Perşembe akşamı,  Ankara,  OSTİM'de bulunan  Lale Lokantası'nda düzenlenen Ekonomi Kulübünün haftalık yemekli toplantısına iştirak etti.

alt

5. TKG üyesi ZARİF REHMETOĞLU  (orta masada sağdan 3.) Ekonomi Klübünün 8 Ocak 2014 Perşembe akşamı OSTİM'de bulunan Lale Lokantasında düzenlenen haftalık yemekli toplantıda Ankaralı iş adamları ile  durum değerlendirmesi yaptı.