TKG Üyeleri tatil veya ticaret amacıyla sık sık Dubai'yi ziyaret etmektedir.

Ortadoğu, Kafksya ve Orta Asya  ülkelerinde  yaşayan TKG üyeleri zaman zaman aile üyeleri veya arkadaş grupları ile  tatil yapmak için Birleşik Arap Emrlikleirnin 2. büyük şehri olan Dubai'yi tecih etmektedir.

TKG üyeleri özellikle Dubai'de düzenlenen fuarları ziyaret etmeyi tercih etmekte,  dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen ticari malları incelemek ve satın almaka üzere Dubai'yi ziyaret etmektedir.

Deniz aşırı uçacak olan TKG üyeleri özellikle Afganistan grubu Avustralya ve ABD seyahatlerinde aktarma noktsı olarak Dubai'yi tercih etmektedir.

Bu kez  Kazakistan'dan 17. TKG üyesi  YERMEK ABDİMANAP  balayı tatili için Dubai'yi seçti.

alt

17. TKG üyesi YERMEK ABDİMANAP Kazakistan'ın Almaty şehrinde T.C. Büyükelçiiğine bağlı Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak görev yapmaktadır.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. TKG programına Kazakistan'dan katılan  YERMEK ABDİMANAP  düğün töreninin ardından eşi ile birlikte bir haftalık balayı tatili için Dubai'ye gitti.

17. TKG üyesi genç arkadaşımızı kutlar, mutluluklar dileriz.

alt

17. TKG programına Rusya Federasyonu Tataristan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'dan  katılan JULİA STRUNENKOVA  arkadaşları ile birlikte gittiği Dubai ziyaretinde renkli anlar paylaştı. 

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan'dan katılan JULİA STRUNENKOVA turizm ve konaklama hizmetleri sektöründe çalışmaktadır.

alt

6. TKG programına Özbekistan'da katılan OYBEK KURBANOV fuar ziyareti nedeniyle 6 Kasım 2013 tarihine Dubai'de bulunduğu sırada kısa süreli tatil yapma fırsatını değerlendirdi.

6. TKG üyesi OYBEK KURBANOV, SAMITOL Grup şirketleri sahibi ve Yönetim kurulu Başkanıdır. İnşaat malzemesi, kuruyemiş, deri ve hediyelik eşya dış ticareti konusunda faaliyet göstermektedir. Ayrıca taahhüt işleri yapmaktadır.  Devlet tarafından ihale edilen başkent Taşkent ve diğer şehirlerde şehir içi aydınlatma projeleri ve yapımını üstlenmiştir. Şeker hastalığına iyi gelen doğal tabletlerin toplam satış ve imalatını yapaktadır. Aynı zamanda turizmle uğraşmakta, Özbekistan ve Türkiye arasında turlar düzenlemektedir. 

alt

8. TKG  programına Kırgızistan'dan katılan SEMETEY OMURGAZY UULU Dubai'de Burj Khalifa önünde  çektirdiği fotoğrafla Dubai ziyaretini tescil etti. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Kırgızistan temsilcisi olarak katılan  SEMETEY OMURGAZY UULU,  tekstil sektöründe şirket sahibidir. Bişkek’de ve Kazakistan’da toplam 12 adet hazır giyim, ayakkabı ve aksesuar satışı yapılan mağazaları bulunmaktadır. Ürünlerini Türkiye’den ve Çin’den temin etmektedir.  Kırgızistan Genç İş Adamlar Derneği Üyesidir. Bunlara ek olarak, şirketi gıda ve inşaat sektöründe de faaliyet göstermektedir. 

alt

8. TKG üyesi SEMETEY OMURGAZY UULU'nun Duabi izlenimlerine ait farklı fotoğraflara facebook sayfasından erişim mümkündür.

alt

Kırgızistan'dan 15. TKG üyesi NARBEK ABDULLAEV  aile tatili için Duba'yi tercih etti. Burj Halifa    gibi kentin  landmarkı olan  önemli binalar, büyük alışveriş merkezler, marina, parklar ve çölde safari gibi çok sayıda renkli etkinlik fırsatını barındıran Dubai ziyaretçilerine  çok sayıda seçenek sunmaktadır.

alt

TOBB tarafından düzenelenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan NARBEK ABDULLAEV  İnşaat sektöründe faaliyet gösteren yüksek katlı konut projeleri, site inşaatı, otopark ve ofis inşaatı ile uğraşan, otel ve site inşaatı yatırım projeleri olan şirketin genel müdürüdür.  JIA-Genç İşadamları Derneği ve Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği üyesidir.

NARBEK ABDULLAEV'in Dubai  tataiie ait fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Türkmenistan'dan katılan DOVRAN BAYLİYEV  yeni yılın ilk günlerinde Dubai'yi ziyaret etti.

Ticari amaçlı iş gezisi kapsmında yeni mal araştırmak ve yeni bağlantılar yapmak üzere  9 Ocak 2015 tarihinde Dubai'ye giden 9. TKG üyesi DOVRAN BAYLİYEVThe Address Downtown Dubai  Otelinde konaklamıştır. 

DOVRAN BAYLIYEV,  Türkmenistan'da inşaat malzemesi ithalatı ve bina inşaatı, altyapı,  mermer, granit ve alüminyum kaplama işleri yapan firma sahibidir.

alt

9. TKG üyesi ASKER  PRİYEV   eşi ve dört çocuğu ile birlikte 16-22 Haziran 2014 tarihlerinde tatil için Dubai'yi tercih etti. 

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan temsilcisi olarak katılan ASKER PRİYEV Astana’da yaşamaktadır. Ahıska Türküdür. Tengri Hotelde yönetici olarak çalışmaktadır. 

alt

9. TKG programı katılımcısı ASKER PRİYEV (solda) , dünyanın en yüksek binalarından biri olan ve Birleşik Arap Emirliklerinin 2. büyük Emirliği olan Dubai'nin simgesi olan  Burj Khalifa kulesinin önündeki havuzda ailesi ile birlikte Dubai hatırası çektirmeyi ihmal etmedi.

Kazakistan'da yaşayan farklı unsurlar arasındaki birlik ve dayanışmanın güçlendirilmesi ve Kazak toplumunun refah ve huzurunu sağlanması için gönüllü çalışmalara destek veren 9. TKG üyesi ASKER PRİYEV, Devlet Başkanı tarafından plaket verilerek onurlandırılmıştır. 

Kazakistan'da kurulan Ticaret ve Sanayi Odaları Birliğinin kuruluşuna ve  çalışmalarına katılan ve destek veren arkadaşımız 9. TKG  üyesi ASKER PRİYEV'in Dubai tatiline ilişkin farklı fotoğraflara ulaşmak için facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'dan katılan CEZMİ   ZEYNEL DABBAG  (sağda)  her yıl Gıda Fuarını ziyaret etmek ve yeni bağlantılar kurmak üzere Dubai'ye gitmektedir.

alt

11. TKG üyesi CEZMİ  ZEYNEL DABBAG (sağdan 2.)  un fabrikası, meyve suyu dolum tesisi,  patates çip üretim tesisi ve 6 adet döviz bürosu sahibidir. Kerkük Ticaret Odası üyesidir.

CEZMİ   ZEYNEL DABBAG'ın Dubai izlenimlerine ulaşmak için facebok sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.  

alt

TOBB tarafından düzenlenen 1. Türkçe Konuşan girşimciler programına Irak Kerkük'ten katılan NURİ SALİHİ (solda)    Dubai'nin tüm dünyada tanınan simgesi Burj Khalifa'nın önünde bulunan havuzda çektiridği bu fotoğrafla Dubai ziyaretini kayıt altına aldı. Müzik eşliğindeki su dansı gösterisinin sık aralıklarla tekraranldığı bu havuz  yeni yılda havai fişek gösterisinin de yapıldığı şehrin en popüler meydanında bulunmaktadır. 

alt

1. TKG programına Kerkük'ten katılan NURİ N. SALİHİ,  devlet ihaleleri üzerinden genel ticaret ve inşaat müteahhitliği, hastane inşaatı ve  ekipman temini, jeneratör e elektrik pano istasyonları satış ve uygulama işleri yapmaktadır. Kerkük Kızılay Derneği yönrtiminde görev üstlenmiştir.

NURİ SALİHİ 2013 ve  2014 yıllarında Aralık ayının son haftasında fuar ve tatil için Dubai'yi tercih etmiştir. 

1. TKG üyesi NURİ SALİHİ'nin Duabi izlenimlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi gerekmektedir.

2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Makedonya'dan katılan RIZA SEYRANİ (sağda) arkadaşları ile birlikte 2014 yılı Mayıs ayının ikinci yarısında Biireşek Arap Emirlikleri'ni ziyaret ederek ünlü şehirler Dubai ve Abu Dabi kentlerini gezdi.  

RIZA SEYRANİ   Makedonya'nın Gostivar kentinde yaşamaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlliği tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri'de18 Eylül-01 Ekim 2005 tarihleri arasında  düzenlenen 2. TKG programı  katılımcısı RIZA SERYANİ soğutma araçları  ve yedek parça, laminant parke, fayans, beyaz eşya, elektrik süpürgesi vb konularda ticari faaliyette bulunmaktadır.

alt

10. TKG programına Afganistan'dan katılan JAMSHİD SAEEDİ Dubai ziareti sırasında Burj Khalifa meydanını ve ünü havuzu ziyaret etti.

JAMSHİD SAEEDİ'nin Dubai ziyaretlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmk için arkadaşımızın facebook sayfasına ait  bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

27 Mart 2011 ve 31 Temmuz 2011 tarihlerinde aynı yıl içinde  Dubai'yi ziyaret eden JAMSHİD SAEEDİ, Avustralya ve ABD yolculukları sırasında da aktarma yapmak için Dubai'yi tecih etmektedir. 

10. TKG üyesi JAMSHİD SAEEDİ,  inşaat yapımı, strafor üretimi, alüminyum ve pvc pencere –kapı üretimi konularında  faaliyet gösteren şirket sahibidir. Aydın Afganistan Kültür Derneği üyesidir.

alt

15. TKG programına Afganistan'dan katılan SAYED BABÜR JAMALUDDİN (BABAUR JAMAL)  fuar ziyaretleri ve mal almak üzere  sık sık Dubai'ye gitmektedir.

alt

15.  TKG üyesi  SAYED BABÜR JAMALUDDİN Kabil ve Mezarı Şerif kentlerinde büyük askeri inşaat ihalelerinde yerel ortak olarak inşat işleri yükleniciliği yapan şirket sahibidir.  

alt

18 Ocak 2010 tarihinde fuar ziyareti nedeniyle Dubai'ye giden BABUR JAMAL, 13 Haziran 2010, 30 Aralık 2012, 24 Haziran 2013    ve 26 Nisan 2014 tarihinde iş görüşmeleri  ve yeni bağlantılar nedeniyle Dubai'ye gitmiştir. 

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi BABUR JAMAL'in Dubai ziyaretlerine ait fotoğraflara  arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt

16. TKG üyesi OTABEK RUZİEV  inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve yüksek kaliteli beton üretimi  ve dağıtımı ile  beton üretimi piyasasında lider konumda olan aile şirketinde üst düzey yöneticidir. Şirket aynı zamanda ticaret merkezi yapıp işletmektedir.

OTABEK RUZİEV  gıda sektöründe de faaliyette olan şirketi için yeni bağlantılar bulmak amacıyla 8-12 Şubat 2015 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirliklerinde  düzenelenen Dubai Gulfood 2015 Gıda Fuarını  ziyaret ederek, çeşitli şirketlerle iş görüşmesi yaptı.

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Tacikistan'dan katılan OTABEK RUZİEV  Dubai Gulfood 2015 Gıda Fuarına  katılmak üzere Dubai'de bulunduğu  sırada  dünyanın en uzun binası olan Burj Khalifa'nın seyir terasına çıkarak Dubai'yi 452  metre yüksekten izledi. 

16. TKG üyesi OTABEK RUZİEV'in  Dubai izlenimlerine ait fotoğraflarına facebook sayfasından erişmek mümkündür.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan'dan katılan JAHANGİR SHEFIZADE,  1 Şubat 2015 tarihinde yeni iş bağlantıları nedeniyle Dubai'ye gitti.  

15. TKG üyes iJAHANGİR SHEFIZADE tarımsal üretim, gıda sanayi, üzüm ve şarap üretimi sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticidir. Amerika-Azerbaycan Ticaret Odası üyesidir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişmciler programına Türkmenistan'dan katılan DOVRAN  ABDYRASULOV,  inşaat malzemeleri alım satımı ile ilgilenen şirket sahibidir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. TKG programına Tacikistan'dan katılan HOKİMJON  JABOROV (sağda) piyasa araştırmaları apmak  ve yeni iş bağlantıları kurmak amacıyla arkadaşlaaı ile birikte gittiği Dubai'de tursitik yerleri de gezerek, kısa bir tatil yapma fırsatını değerlendirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen  17. Türkçe Konuşan Girşimciler  programına Tacikistan temsilcisi olarak katılan HOKIMDJON JABOROV,  PVC ve  alüminyum  kapı pencere üretimi yapan, inşaat mobilyası, korkulu ve merdiven imalatları alanında faaliyet göstere şirket sahibidir. Tacikistan İşadamları Derneği (ASOT) üyesidir.