alt

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan İSMAİL HAKKI YILDIZ yeni yılı Türkiye'de karşıladı. 

9. TKG üyesi İSMAİL HAKKI YILDIZ,  Almanya'da ve Avrupa genelinde  enerji nakil hatları (yüksek gerilim hatları) inşaatı ile uğraşan şirket sahibdir.

TOBB ETÜ  Mühendislik Fakültesi öğrencilerine şirketinde staj olanağı sağladığı ve hatta istihdam fırsatı yarattığı için teşekkür ediyoruz. 

Ankara'da da proje ofisi ve evi bulunan 9. TKG üyesi İSMAİL HAKKI YILDIZ aslen Kayserilidir. İzmir'in Seçuk ilçesi yakınlarında Şirince köyünde bir çiftik kurmuştur. Zamanını Almanya-İzmir ve Ankara arasında sürekli dolaşarak geçirmekedir.

alt

 2014 yılının son haftasında  Almanya'dan ayrılan 9. TKG üyesi İSMAİL HAKKI YILDIZ  yeni yılı İzmir veAnkara'da karşıladı. Yeni yılı ilk günlerinde Ankara'daki karlı havaya tanık oldu.

9. TKG üyesi İSMAİL HAKKI YILDIZ'ın Ankara ve İzmir  izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayafsının ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'dan katılan BERKANT CURİ,  2015 yılının ilk günlerinde Ankara'yı ziyaret etti.

16. TKG programı katılımcısıs BERKANT CURİ Organizasyon, klip ve belgesel çekimi, proje danışmanlığı ve kültür projeleri yürüten şirkette  yönetici ve yapımcı olarak çalışmaktadır. TRT ile bzı mzik projelerinde ortak çalışmlar yapmaktadır.

İstanbul'da Marmara Üniveristesinde Yüksek Lisans yapan BERKANT CURİ İstanbul'da olmaktan murlu olmakta, Başkent Ankara'ya ise işle sınırlı olarak kısa süreli ziyaretler yapmaktadır. 

13-14 Ocak 2015 tarihlerinde Ankara'da TRT Genel Müdürlüğü ve Yurtdışı Türkler Başkanlığı ile yeni projeler kapsamında görüşmeler gerçekleştiren 16. TKG grubu üyesi BERKANT CURİ'ye başarılar dileriz.