alt

Üniversite öğrenimini Türkiye'de yapan Kırgız arkadaşlarımızn kurmuş olduğu EGEMENDİK-Türkiye Mezunları  Derneği  üyeleri yetimhanede büyümekte olan çocukları ziyaret etti.

Aralarında TKG üyeleirnin d ebulunduğu EGEMENDİK Derneği yöneticileri, Avrupa Türk Federasyonu ile birlikte Kırgızistan'nın Aksu ilçesinde bulunan yetimhanede yaşayan çocuklara kışlık giyecek ve çeşitli hediyeler armağan etti.

alt

15. TKG programına Kırgızistan'da katIlan ERKİNBEK  DJOREV  (ortada)  EGEMENDİK Derneğinin başkanlık görevini gönüllü olarak yürütmektedir.

15. TKG programı üyesi ERKİNBEK DJOROEV, inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslar arası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. JIA-Genç İşadamları Derneği üyesi ve EGEMENDİK-Türkiye Mezunları Derneği Başkanıdır. 

Aksu Yetimhanesinde toplam 90 çocuk büyümektedir. EGEMENDİK Derneğinin yardım  paketinde bulunan  kışlık giyim, nevresim takımı, temizlik malzemeleri ve kırtasiye malazemeleri gibi çeşitli ürünler çocukların kullanımına sunulmuştur.

EGEMENDİK Derneğinin faaliyetleri hakkıdna bilgi almak için facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

EGEMENDİK Türkiye Mezunları Derneği Başkanı ve 15. TKG programı katılımcısıs ERKİNBEK DJOREV (sağdan 4.) ile 16. TKG programı katılımcısı ve EGEMENDİK Derneği Genel sekreteri MİRBEK  OKENOV (soldan 2.)  arkadaşlarımızı başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyor, sosyal yardım kampanyalarına gönüllü katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz.