10. TKG programına Afganistan'dan katılan JAMSHİD SAEYDİ (sağda), kış tatilini Antalya'da geçirmek üzere 10 Aralık 2014 Çarşamba günü Türkiye'ye geldi.

10. TKG üyesi JAMSHİD SAEYDİ (sağda),  Ankara'da kısa bir süre konakladıkta sonra akadaşları ile tatilini geçirmek üzere Antalya'ya gitti.

10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan JAMSHİD SAEYDİ  (sağda) Antalya, Alanya ve Denizli'de yaşayan arkadaşlarına bir dizi ziyarette bulundu ve Türkiye'de geçirdiği döneme ait anılarını canlandırdı.

Denizli'de ünlü Pamukkale travertenlerini gezen, tarihi Hiearapolis kentinin kalıntıları arasında yürüyen ve Antalya'da bulunduğu sırada Konya'yı da ziyaret eden JAMSHİD SAEYDİ kış  tatilini Türkiye'de geçirmekten  çok memnun kaldı.

10. TKG üyesi JAMSHİD SAEYDİ'nin Antalya ve diğer illerdeki tatil anılarının fotoğraflarına facebook  sayfasından erişim mümkündür.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'da katılan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (solda), Nooel tatilinden yararlanarak ailesi ve arkadaşları ile birlikte 14-20 Aralık 2014 tarihlri arasında Antalya'da tatil yaptı.

14. TKG programı üyesi HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (soldan 2.) Antalya'ya  komşu olan Burdur ilinde doğmuştıur. Almanya'da  Stuttgart şehrinde kalıp üretimi, plastik enjeksiyon, beyaz eşya, elektronik araba parçası ve makine parçaları üretimi ve montajı yapan şirket sahibidir.  Stuttgart (IHK) Sanayi Odası üyesidir.

Almanya'da Noel ve yeni yıl nedeniyle iş yerlerinin bir hafta kapanmasından  yararlanan 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyesi  HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK  (sağdan 2.) aile üyeleri ve arakadaşları ile birlikte  bir haftalık bir Antalya tatil paketi satı aldı. Aralık ayının son günlerinde Antalya'da ılıman bir iklimde, 5 yıldızlı bir otelde dinlenme ve eğlenme şansı bulan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK memlekeket havasında mutlu bir tatil yaptı.

14. TKG programına Almanya'dan katılan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK'ın (ayakta, sağdan 3.) Antalya  tatiline ait farklı fotograflara bu linkten ulaşmak mümkündür.