alt

14. TKG programına Almanya'dan kataılan YÜKSEL SARAR   20 Aralık 2014 Cumartesi günü  Wyndham Grand İstanbul Levent Oteli’nde toplanan DEİK 2014 Genel Kurul Toplantısına katıldı. 

DEİK Olağan Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan ev sahipliğinde 20 Aralık 2014 tarihinde İstanbul'da gerçekleşti.

DEİK Genel Kurulunun fotoğraflı haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

UND web sayfasınd ayayaınlanmakta olan DEİK Genel Kurulu haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

14. TKG programına Almanya'dan katılan  YÜKSEL SARAR'ın istabul'da gerçeklşen DEİK Genel Kururluna katılımına ait farklı fotoğraflara facebook sayfasından ulaşmak mümkündür. 

alt

DEİK Genel Kuruluna katılmak için Türkiye'ye gelen YÜKSEL SARAR toplantının ardından Noel  tatilini değerlendirerek, baba/dede ocağını ziyaret etmek züere Ordu iline gitti.

alt

Türkiye Odaalr ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen 14. TKG programı katılımcısı YÜKSEL SARAR  TDU Türk-Alman İşverenler Derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesidir. Rhein /IHK) Sanayi Odası ve Rhein (HWK) Ticaret Odası üyesidir. MÜSİAD Rhein Yönetim Kurulu üyesidir. Ayrıca Türk Alman Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Mevlana Camii  Derneği 2. Başkanıdır.