alt

12. TKG  programına Almanya'dan katılan MUHAMMED ERTURAN, okulların  Noel  tatilinde olmasıından yararlanarak,  oğlu ve kızı ile birlikte baba/dede ocağı Nevşehir ve Kayseri'de kış tatili yapmak üzere Türkiye'ye geldi.  

alt          

Kayseri'de Erciyes Dağı'nı zayret eden, çocukları ile birlikte kayak yapan, kızakla kayan12. TKG programı katılımcısı  MUHAMMED ERTURAN (sağda) doğup büyüdüğü bölgeyi çocuklarına tanıtma olanağı buldu.

alt

Kayseri, Nevşehir, Avanos, Göreme başta olmak üzere Kapadokya bölgesini çocukları ile birlikte gezen MUHAMMED ERTURAN (soldan 2.), günü birlik ziyaret kapsmaında Ankar'ya gelip arkadaşları ile buluştu.

MUHAMMED ERTURAN'ın Türkiye ziyaretine ait farklı fotoğraflara facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan MUHAMMED ERTURAN şirketler için organizasyon, üretim, verimlilik ve karlılık artırma, muhasebe, ticaret ve yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan, Almanya genelinde fuar hizmetleri ve fuar organizasyonu hizmetleri veren şirket sahibidir. ATGIAD, TD-IHK ve IHK-Stuttgart üyesidir. Stuttgart TSO Meclis Üyesi ve Avrupa Tür Genç İşadamları Derneği Başkanıdır.  

 

alt

Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesinden 12. TKG üyesi  İSMAİL MÜMİN  (sağdan 2.) İstanbul'da Boğaziçi Üniveristesinde öğrenim gördüğü yıllarda, Hisarüstü Erkek Öğrenci Yurdunda birlikte konakladığı  dönem arkadaşları ile  Tekirdağ'da buluştu.

Hisarüstü Erkek Yurdu grubu olarak  bu kez yıllık buluşma için 14 Aralık 2014 Pazar günü Tekirdağ ilinin Kumbağ sahiinde biraraya gelen okul arkadaşları anılarını paylaşarak, renkli ve neşeli bir buluşma gerçekleştirdiler. 

alt

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan İSMAİL MÜMİN (sağdan 3.) inşaat, elektromekanik sistemler, fotovoltaik sistemler, proje kontrolü ve teknik danışmanlık işleri yapan TECHNOMECANICA şirketinin ortağıdır.

Mühendisler Odası (TEE), Gümülcine Ticaret Odası, Yenilenebilir Enerji Kaynakları Merkezi, Yunanistan Devlet İşleri Yüklenici Mühendisler ve Müteahhitler Birliği, (PEDMEDE) ve Batı Trakya Yüksek Tahsilliler Derneği üyesidir.