alt

16. TKG programına Rusya temsilcisi olarak katılan RUSLAN TUKAEV  iş görüşmeleri ve yeni malzeme arayışları nedeniyle 12-14  Aralık  2014 tarihlerinde İstanbul'u ziyaret etti. 

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Rusya'dan katılan RUSLAN TUKAEV, Rusya federasyonunda Başkortostan  Özerk Bölgesinin başkenti Ufa'da yaşamaktadır.

alt

16. TKG programı katılımcısı RUSLAN TUKAEV, İstanbul ziyareti sırasında  Fenerbahçe Şükrü saraçoğlu standında maç izlemenin ayrıcalığını yaşadı.

RUSLAN TUKAEV, projelendirme, yatırım ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve halen AVM, otel, iş merkezi ve residanstan oluşan UFA TOWER ve AVM projesini yapmakta olan şirkette yöneticidir. Bursa Uludağ Üniveristesi mezunudur.

alt

16. TKG programına Irak Kerkük'ten katılan MUHAMAD NAZIM TÜRKMEN JAFAR 10 Aralık  2014 tarihinde İstanbul'a geldi.

İstanbul'da bir süre dinlenmek ve piyasayı incelemek isteyen MUHAMMED NAZIM TÜRKMEN,  başta Taksim Meydanı olmazk üzere İstanbul'un  ünlü alışveriş merkezlerini ve popüler bölgelerini ziyaret etti.

16. Türkçe Konuşan Girişimciler progrAmı üyesi  MUHAMMED NAZIM TÜRKMEN  inşaat, elektrik, mekanik altyapı ve üst yapı işleri yapan, inşaat malzemeleri ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Türkmen İşadamları Derneği, Kerkük Ticaret Odası, Irak Müteahhitler Odası ve Irak Müteahhitler Birliği üyesidir.