alt

9. Türkçe Konuşan girimciler Programına Afganistan'dan katılan MURAD HAMİDİ,  Afganistan Amerikan Ticaret Odası tarafından düzenlenen Amerikan Afganistan Ticari Görüşmeler Konferansına davet edildi.   

Afgan American Ticaret Odası tarafından10 ve  11 Aralık 2014 tarihlerinde Washington, D.C. şehrinde   düzenlenen İkili İş Görüşmeleri Toplantısı Ronald Reagan Building & International Trade Center adresinde gerçekleşti.

9 Aralık 2014 Salı akşamı JW Marriott Washington, D.C. Hotel'de düzenlenen  "Hoşgeldiniz" daveti ile başlayan Konferansın oturumları Çarşamba ve perşembe günleri yapıldı.

alt

9. TKG üyesi MURAD HAMİDİ (sağ başta)  İş Konferansına katılan ekip arkadaşları ile bilgi paylaşımında bulundu.

Afgan American Ticaret Odasının 10. yıl etkinlikleri kaspamında düzenlenen toplantının ilk aşaması 28 Ekim 2014 tarihinde  Kabil'de yapılmıştı. Bu konuda TKG portalında yayınlanmakta olan haberimize ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi  önerilmektedir.

Konferans ve ticari görüşmelerin 3. etabı ise   17-18 Şubat 2015 tarihinde Birleşik Arap Emiriklerinin ünlü şehri Dubai'de yapılacak.

alt

MURAD HAMİDİ (sol başta) ekonomik forumun ve ikli iş görüşmelerinin  yararlı olduğunu düşünmektedir.

ABD'nin başkenti Washington D.C. şehrinde düzenlenen ikinci aşama Afgan Amerikan Ticari Görüşmeler Konferansı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

alt

Afganistan Amerikan Ticaret Odasınının ev sahipliğinde düzenlenen Ticaret ve iş Görüşmeleri Konferansına ait farklı fotoğraflara 9. TKG üyesi MURAD HAMİDİ'nin facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.