alt

TOBB tarafından düzenlenen 4.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen  ŞARIK CİBO (solda) merkezi Prizren'de bulunan  Esnaf Derneği başkanlığına ikinci kez seçildi. 

alt

Prizrwen Esanaf İşadamları Derneği genel kurulunda dernek başkanlığı görevini üstlenen  4. TKG üyesi ŞARIK CİBO (solda) ,  görev devir/teslim töreninde eski başkan EDİZ CABRATİ'ye (sağda)  başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür plaketi sundu. 

alt

4. TKG heyet başkanı ŞARIK CİBO (ön sırada, soldan 2.) ile yapılan bir söyleşinin detaylarına  BALKAN GÜNLÜĞÜ Gazetesinin linkinden ulaşmak mümkündür. 

Bu söyleşinin giriş paragrafını bilginize sunuyoruz:

"Prizren, Kosova’nın ikinci büyük şehri.Son derece güzel bir şehir olan Prizren tarihi mekanları ve Türk eserleri ile dikkat çekiyor. Prizren aynı zamanda esnaf ve zanaatkarların organize olduğu önemli bir ticari değere sahip .Prizren’de Esnaf denilince akla ŞARIK CİBO geliyor. Esnaf derneği’nin başkanı olan Şarık Cibo’nun bir başka lakabı da var. Prizren sokaklarına çıktığınızda tanımadığı kimse yok. Dakka başı selam alıp veriyor. İşte bu yüzden ona Prizren’in muhtarı da diyorlar."

alt

4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'dan katılan ŞARIK CİBO'nun (soldan 3.) başkanlığına seçildiği Prizren Esnaf Derneğinin web sayfasından dernek çalışmaları ve etkinlikleri  hakkında ayrıntılı bilgi almak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

4. TKG programı heyet  başkanı ŞARIK CİBO arkadaşımızı kutluyor Esnaf Derneği Başkanlığı görevinde başarılı olmasını diliyoruz.

Ayrıca Prizren Esnaf Derneğinin facebook sayfasınında ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Prizren Esnaf Derneği seçimlerine ait daha farklı fotoğrafa ŞARIK CİBO'nun facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığını üstlenen ŞARIK CİBO, iş elbiseleri ticareti,  inşaat sektöründe  faaliyet göstermektedir. Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçpan,dış fasadalar işleri de yapmaktadır.  Ayrıca PROTEX  adlı şirketi ile, Arnavutluk'ta  iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin  Kosova  bayisi olarak çalışmaktadır.