alt

TOBB tarafından düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan AHMET HASTÜRK (solda) "Akdeniz Narenciye İhracatçılar Birliği"ni temsilen 9-11 Aralık 2014 tarihlerinde Irak Erbil'de düzenlenen Gıda Fuarı'na bu yıl da katıldı.

alt

5. TKG üyesi  AHMET HASTÜRK  (soldan 2.) arkadaşımızdan gelen bilgiyi sizlerle paylaşıyoruz.

"Erbil Agrofood 2014 nedeni ile Erbil'deyim. Kuzey Kıbrıs standı olarak, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Akdeniz Narenciye İhracatçılar Birliği, narenciye ihracatçıları, kahve üreticileri, süt ürünleri, kanatlılar, patates tanıtımı yapılıyor. Ben ve birçok arkadaşımız yanında KTSO Genel sekreteri Doğa Dönmezer de bizimle birlikte. Fuar 9-11 Aralık günleri saat 11-19 arası açık."

TKG üyesi AHMET HASTÜRK  ve KKTC'de üretim yapan, ticaret yapan, hizmet sektöründe iş yapan TKG üyesi arkadaşlarımız yıllarıdr siyasi ambargo endneiyle çok kısıtılı ve zor koşullarda  işlerini devam ettirme ve geliştirme gayreti içinde mücadele etmekedirler. Bu endele Avrasya ve Ortadoğu pazarlarında KKTC ürün ve hizmetleri için oluşacak yeni talepler KKTC ekonomisine ve TKG  üyelerimize nefes aldıracak öneme sahiptir. 

Kıbrıs Türk Sanayi Odasının web sayfasında yayınlanmakta olan fuar duyurusuna bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

16 ülkeden 250 firmanın katıldığı Irak AGROFOOD 2014 Fuarına, Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyesi 6 firma  "North Cyprus" markası ile katıldı.

Kıbrıs Gazetesi haber sitesinde yayınlanmakta olan ayrınılı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

9-11 Aralık 2014 tarihlerinde Erbil'de düzenlenen "7.tarımsal yiyecek, yiyecek, yiyecek işleme ve ambalaj fuarı hakkında detaylı bilgilere bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.