alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Özbekistan'dan katılan ULUGBEK HOLMATOV (sağ başta) Çin'in Shanghai (Şangay) şehrinde 25-28 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenen  Bauma China 2014 Yapı Fuarına UCHT üyelerindne oluşan 3 kişilik bir heyetle birlikte katıldı ve incelemelerde bulundu.

alt

17. TKG üyesi ULUGBEK HOLMATOV (ortada) ekip arkdaşları ile birlikte Şangay Bauma Uluslarası Yapı Fuarı kapsamında yararlı görüşmeler ve bağlantılar yapma fırsatlarını değerlendirdi. 

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı ULUGBEK HOLMATOV   Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UCTH )Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. AMCHAM (Amerikan Chamber), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.

Shanghai’de düzenlenen Bauma Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı konusunda en önemli ve en kapsamlı fuarıdır. Shanghai BAUMA China fuarına dünyanın her yerinden birçok katılımcı iştirak etmektedir.

Bauma China 2014 Fuarının web sayfasına erişmek için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

17. TKG programına Özbekistan'dan katılan ULUGBEK HOLMATOV (soldan 2.) ve arkdaşları fuarda sergilenen inşaat makineleri hakkında üretici firma yetkililerinden bilgi aldı. 

Shanghai New International Expo Center'de gerçekleşen fuarda sektörün öne gelen firmlarını ve en son teknolojik makine ve ürünleri  görmek mümkündür. 

alt

İki yılda bir Çin'in Şangay şehrinde düzenlenen Bauma China Yapı Fuarı 2014 kapsamında çok sayıda tanıtım toplantısı, sunum, konferans, şirket ziyaretleri  ve ikii iş görüşmeleri düzenlendi.

alt

ULUGBEK HOLMATOV  (soldan 2.)  Bauma  Yapı Fuarı ziyaretinin birlikte iş yaptıkları Çinli iş ortaklarle görüşme ve yeni yıl için çalışma planları yapma fırsatı sunduğunu belirtmektedir..

Yapı, inşaat, şantiye araçları, hammadde ve maden çıkarma, işleme  ve taşıma makineleri, inşaat malzemeleri sektörleri  ve ilgili tüm  yan sanayii ve hizmet tedariki alanında çalışan firmaları buluşturan  Bauma China Yapı Fuarı tüm Dünyanın ilgisini çekmektedir.

Fuarla ilgili bilgilere bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür. 

Diğer yandan, Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ANFED) tarafından Bauma China 2014 Yapı Fuarına   bir çalışma gezisi düzenlenmiştir. Fuar ziyaretine katılan  ve 14 Türk firması Şangay'da bulunan Türkiye Çin İşdamları ve Sanayiciler Derneği'ni (TÜÇSİAD) ziyaret ederek Çin'de iş kurma ve Çin ile ticaret yapma koşulları konusunda bilgi almıştır. 

Fuar ziyaretinin sonuçlaraı konusundaki değerledirmelere bu linkten erişim mümkündür.

alt