alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programıa Almanya'dan katılan  HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (ön sırada, sol başta), fabrikasında çalışan iş arkadaşları için bir ödül gezisi düzenledi.

Birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarına 2014 yılındaki başarılı performansları nedeniyle farklı bir teşekkür paketi  hazırlayan  16. TKG  üyesi HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK,  çalışma arkadaşları için 4-8 Aralık 2014 tarihleri arasında  hızlandırılmış İstanbul ve Bursa gezisi düzenledi.  

alt

14. TKG üyesi  HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (sağ başta) , Almanya'nın Sttutgart şehrinde kalıp üretimi, plastik enjeksiyon, beyaz eşya, elektronik araba parçası ve makine parçaları üretimi ve montajı yapan şirket sahibidir.  Stuttgart (IHK) Sanayi Odası üyesidir. 

HASAN HÜEYİN IŞKIRIK, Türkiye ziyaretini düzenlerken üretim yaptıklaraı plastik sektöründe yılın en önemli etkinliklerinden biri olan İstanbul Plastik Fuarını  ekip arkdaşları ile birlikte  ziyaret etmeyi programlamıştı.

 Plastik Sanayisi için önemli bir tanıtım ve pazarlama platformu olan PLAST EURASIA İSTANBUL 2014  4 Aralık Perşembe günü İstanbul Beylikdüzü bölgesidneki TÜYAP Fuar Merkezinde açıldı. 

TÜYAP tarafından PAGEV-Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı işbirliği ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul’da gerçekleştirilen PLAST EURASIA İSTANBUL 2014, 24. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı 98.000 m2 kapalı sergileme alanında, 41 ülkeden 1154 firma ve firma temsilciliğini ağırlayacak olup, uluslararası niteliği ile dünyanın önemli fuarları arasında yerini almaktadır.

PLAST EURASIA İSTANBUL 2014 hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

14. TKG üyesi HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK, plastik sektöründe çok önemli bir buluşma fırsatı sunan Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarını  ekip arkadaşları ile birlikte 5 Aralık 2014 Cuma günü ziyaret etti. Sektördeki son gelişmeleri ve yeni tekonoloji ürünlerini görme fırsatını değerlendiren grup üyeleri yenilikler konusunda  şirket yetkililerinden bilgi aldı. 

alt

6 Aralık 2014 Cumartesi günü Bursa'ya giden konuklar Bursa'da Ulu Camii ve diğer tarihi mekanlaı ziyaret etti.  

alt

16. TKG üyesi HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (ortada), Türkiye'ye davet etmiş olduğu çalışma arkadaşlarına  Bursa'nı doğal ve tarihi güzelliklerini gösterebilmek içi özel çaba gösterdi. Uludağ'a da çıkan heyet üyeleri  İstanbul'a veda etmeden Boğazda bir lokantada yenilen akşam yemeği  ile gezi anılarına renkli ve neşeli kareler eklediler.