alt

TOBB tarafından Nisan 2006 tarihinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan girşmciler Programına Azerbaycan temsilcisi olarak katılan Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (solda) BAKUTEL 2014 Fuarını açışılına katılarak, standları ziyaret etti ve  firmaların temsilcileri ile görüştü.

“BAKUTEL 2014, 20. Azerbaycan Uluslararası Telekomünikasyon ve Enformasyon Teknolojileri Fuarı 02 Aralık 2014 tarihinde Baku Expo Center fuar alanında, Azerbaycan Ulaştırma ve Enformasyon Teknolojileri Bakanlığı koordinasyonu ve “Iteca Caspian LLC” organizasyonunda açıldı..

alt

Fuarın açılışını Azerbaycan Cumhurbaşkanı İLHAM ALİYEV yaptı. Halen T.C. Büyükelçiliği Ticaret Müşaviriğinde "Müşavir Yardımcısı" olarak görev yapmakta olan Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (arkada sağda) Cumhurbaşkanına fuar alanında eşlik eden grupta yer aldı.

Bu yıl 20'cisi düzenlenen fuara; İngiltere, İran, İsrail, İtalya, Kanada, Türkiye, Estonya başta olmakla 23 ülkeden yaklaşık 250 telekom firması  katıldı. Bakü Expo Merkezi'nde düzenlenen fuarda sektörsel bazı konferans ve açık oturumlar da gerçekleştirildi. Söz konusu fuarın 05 Aralık 2014 tarihine kadar açık kalması planlanmıştır.

Uluslararası Telekomünikasyon ve Bilişim Teknolojileri Fuarı Bakutel 2014  teknoloji meraklılarının akınına uğradı. Bölgenin en önemli teknoloji fuarı olarak kabul edilen Bakutel 2014'te stant açan yerli ve yabancı firmalar ürünlerini tanıtma olanağı buldu. Fuarl ilgili olarak Cihan Haber Ajansının internet sitesinde yayınlanmakta olan detaylı bilgilere bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

Bugün Gazetesinin inernet sitesinde yayınlanan fuar haberinin detaylarına  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Fuara Azerbaycanlı firmaların  katılımı İstanbul Ticaret Odası aracılığıyla sağlanmıştır. Milli katılım yaklaşık 144 m2 alanda 8 bilişim firması ile gerçekleşmiştir.