alt
 
9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'nın  Türk şehri Prizren'den katılan İRFAN FUSHA (sağ başta) 27 Kasım  2014 tarihinde Ankara'da TOBB'un ev sahipliğinde düzenlenen "Kosova Yatırım ve Ticaret Forumu"na katıldı.
alt
 
Kosova Yatırım ve Ticaret Forumu TOBB Birlik Merkezi’nde 27 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirildi. Forum’da konuşan TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi FAİK YAVUZ (soldan 2.) Türkiye’nin Kosova’nın bağımsızlığını ilk tanıyan ülkeler arasında yer aldığını söyledi.​
 
alt
 
Kosova'dan 9. TKG programı katılımcısı İRFAN FUSHA (solda) ile 16. TKG programı katılımcısı  ELVİR GURGUSHKA (sağda) Kosova Yatırım ve Ticaret Forumuna katılan heyette yer aldılar.
 
alt
 
9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına  Kosova'dan katılan İRFAN FUSHA  (3. sırada sağ başta) yatırım ortamın sunumlarını ilgiyle dinledi. 

Toplantıya TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz’un yanı sıra, Kosova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Avni Spahiu, Kosova Türkiye Ticaret Odası Başkanı Ahmet Mithat Milli, Kosova Ekonomi Odası Başkan Yardımcısı Muhammed Ymeri ve Kosova Amerikan Ticaret Odası İcra Müdürü Arian Zeka ve çok sayıda işadamı katıldı.

Kosova Yatırırm  ve Ticaret Forumu ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere ve farklı fotoğraflara TOBB web sayfasının linkini ziyaret ederek ulaşmak mümkündür. 

alt

9. TKG üyesi İRFAN FUSHA (solda)  Ankara Gıda Toptancılarının  örgütü olan GİMAT Derneğinin Müdürü  BÜNYAMİN  ARSLAN'dan  (sağdan 2.) ile ikili iş görüşmelerinde yararlı bilgiler aldı. 

alt

16. TKG üyesi ELVİR GURGUSHKA (solda), Kosova Yatırım ve Ticaret Forumunda UNTES  şirketinin  temsilcisi  TURGAY KOÇAK (sağda) ile  klima santralleri konusunda yararlı görüşmelerde bulundu ve yeni  bağlantılar yaptı.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan  ELVİR GURGUSHKA (2. sırada, ortada) , iklimlendirme konusunda çalışan  çok sayıda firmanın Kosova bayiliğini üstlenmiştir. Arnavutluk, ve Makedonya gibi bölge ülkelerindeki projelere de Türk ürünlerini önermektedir. 

alt

16. TKG üyesi ELVİR GURGUSHKA ikili iş görüşmelerinde  çok sayıda firma ile tanıştı ve yeni  ürünleri hakkında bilgi aldı.

alt

9. TKG üyesi İRFAN FUSHA (sağda) TOBB Başkanının da ortakları arasında bulunduğu "Nuh'un Ankara Makarnası"  firmasının üst düzey yöneticisi  ile yararlı bir görüşme yaptı. 

alt

Kosova Yatırım ve Ticaret Forumua katılan heyette yer alan İRFAN FUSHA (sağda) Kosova'nın Türk şehir Prizren'de süt ürünleri ve konserve, turşu üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca kurmuş olduğu alışveriş merkezinde çok sayıda Türk ürününü pazarlamaktadır.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'dan katılan ELVİR GURGUSHKA (ortada), havalandırma, klima, soğutma, ısıtma, güneş enerjisi sitemleri kuran, sıhhi tesisat vb işler yapan şirket sahibidir.