TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Makedonya'dan katılan TANER DEMİRCİ  (sol başta) kısa bir tatil  için 27-30 Kasım 2014 tarihleri arasında aile üyeleri ile birlikte İstanbul'u ziyaret etti.

İstanbul'da yaşayan kuzenini ziyaret etmek için kardeşi ile birlikte stanbul'a gelen 17. TKG üyesi  TANER DEMİRCİ (solda) akrabaları ve arkadaşları ile birlikte kış mevsimine hazırlanmakta olan  İstanbul'da kısa bir tatil yaparak,  çevreyi gezip görme fırsatlarını değerlendirdi.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Makedonya'nın başkenti Üsküp'ten katılan TANER DEMİRCİ (solda)  yaklaşık o yıldır Makedonya Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak görev yapmaktadır.