alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'nın farklı kentlerinden katılan ve TKG programı nedeniyle Ankara'da tanışan YÜKSEL SARAR (sol başta) ve AYHAN ŞEN (sağdan 2.)  23 Kasım 2014 Pazar günü Almanya'da Manheim yakınlarındaki  Ludwigshafen   şehrinde buluştu.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Proramına Frankfurt'tan katılan AYHAN ŞEN,  dönem arkadaşı YÜKSEL SARAR'ı  yaşadığı bölgede ziyaret etti ve yemekte konuğu oldu.

Almanya'da  bulundukları şehirerde DTİK temsilcisi olan iki dönem arkadaşı işten siyasete uzana geniş bir yelpazade  samimi bir sohbet gerçekleştirdiler.  DTİk çatııs altında yürütülecek faaliyetlerden İstanbul'da  düznelenecek MÜSİAD toplantısna kadar çeştili konularda değerldnirmleirni paylaşan  dönem arkadaşlarının dohbeti  ünü bir Türk lokantasında kebap ziyafetinde de devam etti. 

14. TKG üyesi YÜKSEL SARAR, Almanya'da RHEIN  kentinde yaşamakta ve ısı yalıtım sistemleri, sanayi izolasyon sistemleri, yangın koruma sistemleri, sanayi hizmet sektörü ve  demir ve boru kaynak hizmetleri veren şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır.

YÜKSEL SARAR, TDU Türk-Alman İşverenler Derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesidir. Rhein /IHK) Sanayi Odası ve Rhein (HWK) Ticaret Odası üyesidir. Ayrıca Türk Alman Spor Kulübü yönetim kurulu başkanıdır. Mevlana Camii Derneğinin 2. Başkanıdır. 

14. TKG üyesi AYHAN SEN, Almanya'nın FRANKFURT  şehrinde yaşmaktadır ve inşaat  firması sahibidir. Aynı zamanda market işletmeciliği yapmaktadır. TÜMSİAD Frankfurt temsilcisidir.