Azerbaycan’da fuar organizatörü “Iteca Caspian LLC” ve onun İngiltere ortağı “ITE Group” tarafından 19 Kasım 2014 tarihinde Baku Expo Center’de “5. Uluslararası Çevre ve Teknolojiler Fuarı”nın açılışı gerçekleştirilmiştir.

alt

6. TKG programı heyet başkanı ELSHEN EBULHESENLİ (sağ başta) Bakü Ticaret Müşavriliği adına fuarı ziyaret etmiş ve firmalarla ilgilenmiştir.

6 ülkeden 73 firmanın katıldığı sözkonusu fuar 21 Kasım 2014 tarihine kadar devam edecektir.

alt

Azerbaycan Ekoloji Bakanı Hüseynkulu BAĞIROV, T.C. Bakü Büyükelçiliği Ticaret Baş Müşaviri NECİP Yavuz ve Müşavir Yardımcısı,  6.  TKG dönem başkanı Dr. ELSHE EBULHESENLİ (soldan 2.)   standları birikte ziyaret ettiler ve firma sahipleri ile görüşerek, yetkililerden ürünler hakkında bilgi aldılar. 

Hazar ve Kafkasya bölgelerinde önemli bir olay olarak , ekoloji ve çevre koruma genelinde yapılan CTE - " Hazar : Çevre İçin Teknolojiler " fuarı uluslararası 5 yıllık başarılı iş faliyyətinin ilk yıldönümünü kutlamaktadır.

CTE fuarı çevrenin korunması ve doğadan rasyonel kullanımı alanında yenilikçi buluşları sektör temsilcilerinin dikkatine  sunmaktadır.

Azerbaycan'da ticaret ve yatırım ortamının gelişmesi için en elverişli araçlardan biri olan CTE fuarı kapsamında  yeni ortak arayışı , pazarın analizi , tüketiciler ile etkili iş yapmak için uygun ortam oluşturulmaktadır.

Fuarla ilgili detaylı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

“5. Uluslararası Cevre ve Teknolojiler Fuarı"nın  açılış törenine katılan Dr. ELSHEN EBULHESENLİ  (soldan 2.)  açılış törenini ardından fuara Türkiye'den katılan firmaların standlarını tek tek k ziyaret ederek tanışmış ve firma yetkililerine sorunları olması halinde Ticaret Müşavirliğine başvurmalarını hatırlatmıştr.

Azerbaycan Türk Sanayici ve İşadamları Beynelhalk Cemiyeti -TÜSİAB'ın sitesinde yer alan fuar fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Bilgileir bizizmle paylaşan 6. TKG grubunun heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ arkadaşımzıa teşekkür ederiz.