alt

TOBB tarafından 2008 yılı Ekim ayında  Ankara, istanbul, Eskişehir, Bilecik ve Sakarya illerinde düzenlenen  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'dan katılan MURAD HAMİDİ Ankara'da ev alarak,  eşi ve çocuklarını Ankara'ya taşıdı.

alt

Ankara'da bulunduğu sırada TOBB'u da ziyaret eden 9. TKG üyesi MURAD HAMİDİ (sağda) arkadaşımızın  Ankara'da kurduğu  yeni yaşam düzeninin hayırlı olmasını ve aileise mutluluk vermesini diliyoruz. 

Üniversite eğitimini Türkiye'de yapan, inşaat mühendisliği  fakültesinde sınıf arkadaşı olan eşi ile tanışan ve evlenen 9. TKG üyesi  MURAD HAMİDİ  Ankara Batıkent'te bir ev satın alarak, eşi  ile çocuklarını Ankara'ya yerleştirdi. Çocukları Ankara'daki okullarda eğitime devam etmektedir.

Afganistan'da inşaat  sektöründe yüklenici olarak faaliyet gösteren 9. TKG üyesi MURAD HAMİDİ  ayrıca "A Man's Desire for a Fifth Wife" adlı filmim yapımcılığını üstlendi.

alt

Afganistan'da çalışmaya devam eden ve birkaç ay arayla Ankara'ya ailesini ziyarete gelen 9. TKG üyesi MURAD HAMİDİ,  Afganistan sermayesi ile çekilen ilk filmin yapımcılarından biri olmanın çok özel bir  duygu olduğunu belirtmektedir.