alt

TOBB tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden, Gümülcine şehrinden katılan HÜSEYİN HÜSEYİN KASAPOĞLU,  Ekim ayı ortalarında İngiltere'nin başkenti ve dünya küültür başkenti  Londra'ya taşındı.

11. TKG üyesi HÜSEYİN KASAPOĞLU  İngiltere Parlemento Binası ve ünlü Saat Kulesi "Big Ben" ile aynı fotograf karesinde yer alarak,  Londra'ya taşınma eylemini kayıt altına aldı.

alt

11. TKG üyesi HÜSEYİN HÜSEYİN KASAPOĞLU eşi ile birlikte çalışmak ve yaşamak üzere Londra şehrini tercih ederek, bir süre önce  Londra'ya yerleşme kararı aldı.

alt

Thames Nehri üzerinde yeralan ve Londra'nı önemli simgelerinden biri olan  ünlü (London Bridge)  Londara Köprüsü  trafiğe açıktır ve aynı zamanda  müze olarak da ziyaret edilmektedir.

11. TKG üyesi HÜSEYİN KASAPOĞLU'nun Londra günlerine ait izlenimlerine  arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt

11. TKG üyesi HÜSEYİN HÜSEYİ KASAPOĞLU  (solda) Londra'da çok kısa sürede arkadaş ve dost çevresi ile  kaynaşarak, yabancılık çekmeden sosyal hayata uyum sağlamayı başardı.

11. TKG programını kataılımcısı değerli  arkadaşımız HÜSEYİN KASAPOĞLU'nu kutluyor ve yeni yaşamında başarılar diliyoruz.