alt

6. TKG programı  heyet başkanı ELSHEN EBULHESENLİ  sağ başta) Sakarya Valisi  başkanlığındaki Sakaryalı girişimciler heyetinin Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirdikleri işbirliği görüşmelerinde hazır bulundu. 

Sakarya Valisi  Hüseyin Avni Coş beraberindeki Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) heyeti  ile Bakü'de bulunan TÜSİAB`ı ziyaret etti.

Azerbaycan Türk Sanayici ve İşadamları Beynelhalk Cemiyeti (TÜSİAB)  ziyaretine T.C. Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Cengiz Türkay, Müşavir Yardımcısı Elşen Ebülhesenli, dernek yönetim kurulu üyeleri ve işadamları katıldı.

alt

Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği ile TÜSİAB  yöneticileri, iki ülkenin işadamları arasında  işbirliği yapılması, karşılıklı ziyaretleri gerçekleşmesi ve birlikte iş yapma fırsatlarınnı değerlendirilmesi konuları üzerinde görüş alışveirinde bulundular.  

alt

Haberin detaylarına ve farklı fotoğraflara TÜSİAB web sayfasının linkinden ulaşmak mümkündür.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) heyeti Azerbaycan Türkiye İşadamları Birliği'ni (ATİB) ziyaret etti.

alt

Ziyarete Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Cengiz Türkay, Müşavir Yardımcısı ve 6. TKG heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (sağda)  ATİB Yönetim Kurulu üyeleri ve diğer üyeler katıldılar.

Sakaryalı girişimci heyetini ATİB üyesi Ali İhsan Genç karşılayarak ATİB hakkında bilgi verdi.  Konuk heyet başkanı Sakarya Valisi  Hüseyin Avni Coş Ali İhsan Genc'e kabul için teşekkür ederek, "ATİB-in başarılarını alkışlayarak iki ülke arasında sürekli ticari köprü olacağına inandığını" bildirdi.

Toplantıda söz alan  SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar; "Azerbaycan'a ziyaretlerinin amacı Sakarya ilinin  ticari, sanayi ve turizm potansiyelii  Azerbaycan halkına ve işadamlarına  tanıtmak" olduğunu vurguladı. Konuk heyet   ATİB'e  bir anı plaketi sundu.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Azerbaycan Bakü'den katılan Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (sağda) , halen  T.C. Büyükelçiiğinde Ticaret Müşavir ardımcısı olarak görev yapmaktadır. 

alt

6. TKG heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ'nin (3. sırada sol başta)  facebook sayfasından Sakaryalı girişimcilerin Bakü ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak mümkündür.