alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Moldova'dan katılan VALENTİNA UZUN  Gagavuzya'da  yeni bir pizza restoranı daha açtı. Pizza restoralararı ile zincir kuran VALENTİNA UZUN, gıda sektöründe  farklı alanlarda ticareti ve üretimi başarıyla yürütmektedir.

alt

Andys Pizza  adıyla Moldova'nın Özerk  Bölgesi Gagavuzya'da   Ceadir-Lunga  şehrinde 30 Eylül 2014 tarihinde açılan yeni pizza restoranı ile pizza zincirine önemli bir halka daha eklemeyi başaran 6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN arkadaşımız kutluyor ve başarılar diliyoruz.

19.bin nüfuslu Ceadar Lunga şehrinde yaşaya haşlkın 14.500'ü Gagvuzlardan oluşmaktadır. Daha fazla bilgi için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

alt

Sahibi olduğu Azamet Grup şirketi  ile toptab gıda ticareti, perakende zinciri, inşaat malzemesi üretimi ve ticareti, kablo tv işletmeciliği, pizza restoranları vb bir çok farklı alanda faaliyet gösteren 6. TKG grubu  üyesi VALENTİNA UZUN, başarılı çalışmları nedeniyle sık sık ödüllendirilmektedir.

Avrupa  Bankası tarafından 2012 yılında "Başarılı İşkadını Ödülü" verilen VALENTİNA UZUN, her başladığı işi büyük bir sabı ve irade  göstererek, çok çalışarak  başarıya ulaştırmaktadır.

6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN'un  sahibi ve yönetim kurulu başkanı olduğu Azamet Gruba Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti yönetimi tarafından  her yıl başarılı çalaışmaları nedeniyle "Takdirname" verilmektedir. 

alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler programınının katılımcısı, değerli arkadaşımız  VALENTİNA UZUN'u kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

alt

Üzüm, şarap, kuruyemiş başta olmak üzere Moldova'da yetiştirilen çok sayıda gıda  ürününü  Azamet Grup  markası altında toplayan  6. TKG programı üyesi VALENTİNA UZUN (arka sırada, soldan 3.),  başta komşu ülkeler olmak üzere dış pazarlarda  tanıtmak amacıyla fuarlara katılmaktadır.

 

alt

Restoran işletmeciiğini çok önemseyen, işini sürekli geliştirmek isteyen 6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN, yurt dışı ziyaretlerinde  özellikle  farklı kültürlere ait tadları denemek için yerel mutfakları araştırır.  Son Almanya seyahati sırasında  Münih kentinde ziyaret ettgi  Afgan lokantası olan Lemar'da yiyeceklerin kalitesinden ve ortamdan çok memnun kaldı.

alt

Uçuş belgesi sahibi de olan 6. TKG üyesi VALENTİA UZUN,  balon yolculuğu  da dahil olmak üzere, yüksek adrenalin sağlayan uçuş sporlarını yapapabilmek için yoğun çalışma temposunda özel zaman ayırmayı ihmal etmemektedir.     

6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Moldova'nın Özerk bölgesi Gagavuzya'dan katılan  VALENTİNA UZUN'un yeni pizza restoranının fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.