alt

1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Irak Kerkük'ten katılan  NURİ SALİHİ  (önde, sağdan 2.)  OSTİM Başkanı ORHAN AYDIN ve OSTİM Yatırırm A.Ş. Genel Koordinatörü ADULLAH ÇÖRTÜ'ün Kerkük Ticaret Odası ziyaretinde konukları karşılamak üzere hazır bulundu.

Kerkük'te OSTİM İdare Koodinatörlüğünde yapılacak olan elektrik santralini ihale sözleşmesinin imzası ve temel atma töreni nedeniyle Kerkük'te bulunan OSTİM yöneticileri bu vesile ile  18 Mart 2014  salı günü  Kerkük Ticaret Odası'nı da ziyaret ederek, Odanın yönetcileriyle tanıştı ve işbirliği olanaklarını değerlendirdi.

alt

Kerkük'te OSTİM İdare Koodinatörlüğünde yapılacak olan elektrik santralini ihale sözleşmesinin imzası ve temel atma töreni nedeniyle Kerkük'te bulunan OSTİM yöneticileri bu vesile ile Kerkük Ticaret odası'nı da ziyaret ederek, Odanın yönetcileriyle tanıştı ve işbirliği olanaklarını değerlendirdi.

18 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen temel atma törenine  Kerkük valisi Dr. Necmettin Ömer KERİM, elektrik idaresinin yöneticileri,   il meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TKG Portalında yayınlanmakta olan "Temel Atma Töreni ve Kerkük Valisini Ziyaret" haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.  

OSTİM  Yönetim Kurulu Başkanı ORHAN AYDIN ve beraberindeki teknik heyet, temel atma töreninin ardından  Kerkük Ticaret Odasını ziyaret ederek yöneticiler ile görüştü.

alt

OSTİM Başkanı ORHAN AYDIN (sol başta), ADULLAH ÇÖRTÜ (soldan 3.) ve 1. TKG üyesi NURİ SALİHİ (sağ başta)  

alt

1. TKG programı katılımcısı NURİ SALİHİ (soldan 2.) Kerkük Ticaret Odası yöneticileri tarafından bu ziyaretin anısına OSTİM Başkanına  verileN hediyenin takdim töreninde hazır bulundu. 

alt

1. TKG üyesi NURİ SALİHİ  (sağda) OSTİM İdarenin teknik heyeti ile gelecekte işbirliği yapılabilecek konular hakkında görüşmeler yaptı. 

OSTİM yöneticileirnin Kerkük Ticaret Odasını ziyaretine ait  farklı fotoğraflara 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı NURİ SALİHİ'nin facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.