alt

11. TKG üyesi Almanya'dan  Dr. S. NEJAT DOĞAN Azerbaycan Teknik Üniversitesinde  "Yeni Otomobil Teknolojileri" konusunda Makina Mühendisligi Bölümüdeki  ögretim üyelerine  ve öğrencilere bir konferans verdi. 

alt

Geleceğin otomobillerini anlatmak üzere Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye giden 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Dr. NEJAT DOĞAN (sağda),  Azerbaycan Teknik Üniveristesinin Rektörü Mammadov Havar Amiroğlu,  Mekanik TeKnolojileri Fakültesi Dekanı Doç. Dr Fariz Amirov ve Makina Mühendisliği Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Arastun Mamedov ile görüştü ve bilgi paylaşımında bulundu. 

Dr.  NEJAT DOĞAN Azerbaycan Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ile yaptığı görüşmelerde  "gelecekte ortak  bilimsel çalışmalar yapabileceklerini" özellikle iifade etti.

alt

Nejat Doğan'ın ağabeyi,  Dr. Med. Nevzat Doğan, Euregio Klinik Başhekimi ve Genel Cerrahi Bölüm Başkanı olarak iki yıldan buyana  Azerbaycan Tıp Fakültesi'nde  Fahri Doçent olarak Tıp Fakültesi öğrencilerine ders vermektedir.

11. TKG üyesi Dr. NEJAT DOĞAN, Bakü'de bulunduğu sırada, Cumhuriyetin 91. yılını kutlamak amacaıyla T.C. Bakü Büyükelçiği tarafından düzenlenen "Milli Gün" davetine de katıldı.

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Dr. NEJAT DOĞAN (sağda),  Bakü Flame Towers Fairmont Hotel'de  düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ağabeyi NEVZAT DOĞAN (ortada) ile birlikte katıldı. 

Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni hakkında  TKG web sayfasında yayınlanmakta olan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

11. TKG üyesi Dr. NEJAT DOĞAN Azerbaycan'da bulunduğu sırada, Bakü şehrini gezip görme ve yakından tanıma fırsatlarını da değerlendirdi. Bakü'nün geleneksel çayevlerinde  çok renkli, çok leziz ve çok zengin çay  sofrası sunumu deneyimini yaşamaktan özellikle  memnun oldu.   

alt

NEJAT DOĞAN'ın Bakü izlenimlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

11. Türkçe Konuşan Girşimciler Programının değerli katılımcısı Dr. NEJAT DOĞAN arkadaşımızın başarılarının devamını diliyoruz.