alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ  (sağ başta) Azerbaycan-Türkiye İş Forumun başarıyla gerçekleşmesi için hazırlıklarla yakından ilgilendi.

alt

6. TKG heyet başkanı ELSHEN EBULHESENLİ  (ortada) TET Yönetim Kurulu Başkanı  Fatik K. Ebiçlioğlu, AZPROMO Başkanı  Rüfet Memmedov, TET Yönetim Kurulu Üyesi  Selahettin Esim ve ATİB Başkanı Cemal Yangın ile konuklarla ilgilendi.

Azerbaycan Sahipkarlar (İşverenler) Konfederasyonu (ASK) ve TET tarafından düzenlenen,  Azerbaycan Ekonomi ve Sanayi Bakanlığı, Türkiye  İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Azerbaycan  İhracat ve Yatırımı Teşvik Forumu'nun (AZPROMO) desteklediği forumda bir araya gelen iş adamları, karşılıklı iş imkanları ve üçüncü ülkelere ortak ihracat olanaklarını ele aldı.

alt

6. TKG Programı katılımcısı ELSHEN EBULHESENLİ  Azerbaycan-Türkiye İş Forumunun  başarısı için özel çaba gösterdi.

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği'ne üye (TET) 20 Türk firmasının yetkilisi, "Azerbaycan-Türkiye İş Forumu"nda Azerbaycanlı iş adamlarıyla buluştu.

Haberler Com sitesinde yayınlanan farklı fotoğraflara ve haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Fortune Turkey haber sitesinde yayınlanmakta olan Azerbaycan-Türkiye İş Forumu haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (sağ başta)  T.C. Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliğinde  görev yaptığı için Azerbaycan Türkiye İş Forumu'nun tüm hazırlıkları ile yakından ilgilendi. Katılımın yüksek olması ve konukların İş Forumundan  etkin şeilde yararlanabilmesi için  her türlü önlemin alınması için çalışmaları koordine etti ve bizzat yönetti. Her iki ülkeden İş Forumuna katılan firma yönetcileri arasında etkin ve verimli buluşmaların sağlanması için  gerekli düzenlemelerin yapılmasını koordine etti.

Karşılıklı ihracat imkanları ve üçüncü ülkelere birlikte ihracatı amaçlayan Azerbaycan-Türkiye İş Forumu  30 Ekim 2014 Perşembe  ve 31 Ekim Cuma günlerinde Bakü'de gerçekleşti.

Azerbaycan Türkiye İş Forumuna ilişkin farklı görüntülere bu linkten ulaşmak mümkündür.

İş Forumunda konuşan T.C. Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun, "Azerbaycan bölgesindeki sıkıntılara rağmen hedefine kendi vizyonuyla istikrarla yürümektedir. Burada kendi dilimizle konuşuyor, kendimizi öz vatanımızda hissediyoyuz. Bu da bizim için bir avantajdır. Ortak birliğimizi oluşturmalı, ortak hedeflere doğru birlikte gitmeliyiz. Umuyorum ki, bu forumdan verimli iş görüşmeleri çıkacaktır` dedi.

TÜSİAB Azerbaycan Türk Sanayici ve İşadamları Beynelhalk Cemiyetinin web sayfasındaki ayrıntılı habere ve farklı görüntülre ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.