alt

8. TKG programına Almanya'dan katılan BORA ÖZTELCAN (soldan 2.)  Dusseldorf  Başkonsolsoluğu tarafından  Cumhuriyet Bayramı nedeniyle  Intercontinental Otel'de düzenlenen kutlama programına katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, T.C. Düsseldorf Başkonsolosluğu tarafından Intercontinental Otel'de verilen bir resepsiyonla kutlandı. 

alt

Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyalet Meclisi Başkanı Carina Gödecke ve Düsseldorf Anakent Belediye Başakanı Thomas Geisel'in de davetliler arasında bulunduğu resepsiyon T.C Düsseldorf Başkonsolosu Alattin Temür'ün konuşmasıyla başladı. 

Düsseldorf Başkonsoloslugu tarafından düzenlenen  Cumhuriyet Bayramı kutlamasının görüntülü haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

16. TKG programına Almanya'dan katılan GÜLTEKİN DEMİR  (sağdan 2.) Karlsruhe Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı.

alt

Karlsruhe Başkonsolosluğu  Karlsruhe Başkonsolosu Serhat Aksen tarafından verilen ve Ettlingen Sarayı Bahçe salonda  gerçekleştirilen29 Ekim kutlama resepsiyonuna Karlsruhe Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları iel yüksek kamu görevlileri ve STK temsilcileri katıldı.

Karlsruhe Başkonsolosluğu Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ilişkin farklı fotoğraflara ve ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

 

 

10. TKG Üyesi SALİH KARATEPE (solda)  Stuttgart Başkonsolsolugunun Cumhuriyet Bayramı Kutlama töreni,ne katıldı ve göreve yeni başlayan Başkonsolos  AHMET AKINTI (ortada) ile görüştü.

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan SALİH KARATEPE, Stuttgart yakınlarında otomotiv yedek parça üretimi yapan, yiyecek sektöründe çalışan ve toptan içecek dağıtım ağı olan şirket sahibidir. Aynı zamanda ITBC (Uluslararası Türk İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. 

TC. Stuttgart Başkonsolosluğu Stuttgart Maritim Otel'de verdiği bir resepsiyonla 91.Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladı.

alt

Katılımın çok yüksek olduğu 91. yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamasında Eyalet Uyum Bakanlığı adına Prof. Dr. Wolff Hamman, Eyalet Yeşiller Milletvekili Muhterem Aras, Almanya Türk Toplumu Eş Başkanı Gökay Sofuoğlu   ahzır bulunmuştur.  Akademisyenlerin, yabancı misyon temsilcilerinin, Türk  işadamlarının ve bürokratların ve  çok sayıda sivil toplum liderinin katıldığı  Cumhuriyet Bayramı kutlamaları  İstiklal Marşının okunmasından sonra Stuttgart Başkonsolosu AHMET AKINTI bir konuşma yapmıştır.

Stuttgart Başkonsolsoluğunu Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının Ha-ber Com sitesinde yayınlanmakta olan görüntülü haberine bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

alt

14. TKG programına Almanya'nın  Mainz kentinden katılan YÜKSEL SARAR (sağda.), T.C. Mainz  Başkonsolosluğu tarafından "Malakoff Passage Main"de düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı.

14. TKG Programına Almanya'dan katılan YÜKSEL SARAR, ısı yalıtım sistemleri, sanayi izolasyon sistemleri, yangın koruma sistemleri, sanayi hizmet sektörü ve  demir ve boru kaynak hizmetleri veren şirketin ortağı ve genel müdürüdür. TDU Türk-Alman İşverenler Derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesidir. Rhein /IHK) Sanayi Odası ve Rhein (HWK) Ticaret Odası üyesidir. Ayrıca Türk Alman Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi ve Mevlana Camii 2. Başkanıdır. 

alt

Mainz Başkonsolsoluğu Cumhuriyet Bayramı kutlama töreninde istiklal marşı okunde ve  açılış konuşması yapıldı. 

alt

14. TKG grubu üyesi YÜKSEL SARAR (soldan 2.) arkadaşları ile birlikte Cumhuriyet Bayramının coşkusunu paylaşmaktan memnun oldu.

YÜKSEL SARAR'ın  Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna ait farklı fotoğraflarına ulaşmak için değerli arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.