alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan DARKHAN BİTİMSHİNOV (sağda), Siemens şirketi tarafından Rusya'nın  St Petersburg şehrinde düzenlenen teknolojideki son yeniliklerin tanıtıldığı uluslararası  seminere katıldı.

alt

St. Petersrburg'da bulunduğu sırada  Hermitage Sarayını ve Müzesini ziyaret eden DARKHAN BİTİMSHİNOV müzenin zengin resim  kolleksiyonunu görmekten memnun oldu. 

alt

Dünyaya büyük şairler, yazarlar ve besteciler armağan eden Rusya, sanatçılarını onurlandırmak için St. Petersburg'un parklarını sanatçıların heykelleri ile donatmış ve adlarına  muazzam müzeler kurmuştur.  

alt

17. TKG programı katılımcısı  DARKHAN BİTİMSHİNOV (sağda),  elektrikli pano imalatı, standart olmayan metal ürünler imalatı yapan şirket ortağıdır. KATİAD –Kazakistan-Türkiye İşadamları Derneği üyesidir. Türkiye’den büyük ölçekli malzeme satın almaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, İstanbul, Bursa, Adana ve Mersin illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan temsilcisi olarak katılan  DARKHAN BİTİMSHİNOV'un (solda) St. Petersburg  ziyaretine ait fotogtaflara bu linkten ulaşmak mümkündür.