alt

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kırgızistan'dan katılan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU (sol başta), JİA Kırgızistan Genç İşadamları Derneği tarafından 22-29 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenen Japonya ziyaretine katıldı.

10. TKG üyesi TEMİRLAN SARLYKBEK UULU  Japonya çalışma gezisi kapsamında verilen eğitim propgramlarını ve sunumları çok yararlı buldu ve dikkatle izledi. 

Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA  üyesi 24 girişimcinin katılımıyla gerçekleşen Japonya programı sırasında Kırgız girişimciler, Tokyo kentinde çeşitli kurumları ve şirketlerri ziyaret  ederek bilgi aldılar ve işbirliği olanaklarını araştırdı. 

alt

Japonya'nın başkenti Tokyo kentinde eğitim ve toplantılara katılan Kırgızistan Genç İşadamları Derneği üyeleri  bu çalışma ziyaretini çok yararlı buldular.

Tokyo'da bulunduklara sırada Japonya Ticaret ve Sanayi Odaları Birliiği, Tokyo Ticaret ve Sanayi Odası, Kırgızistan'ın Tokyo Büyükelçiliğini ziyret eden Kırgız girişimciler bu kurumların yöneticileri ile tanıştı ve işleyişleri hakkında bilgi aldı. 

alt

Programın sonunda genç Kırgız girişimciler, kendilerini konuk eden ev sahibi kurumun temsilcilerine Kırızistan'ın  yerel özelliklerini taşıyan özel armağanlar sundu.

alt

10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU (soldan 2.)  gezi sırasında Japon lokantalarında geleneksel Japon yemek çubuklarını zorlanmadan kullandı.

alt

Japonya  çalışma ziyareti kapsmaında Kırgız girişimciler için farklı kurumların tanıtımı yapıldı ve çeştili geziler ve toplantılar düzenlendi. Bu kapsamda Panasonic, Toyota  ve İnoki şirket ziyaretlerinin de yapılması Kırgız girişimciler tarafından memnuniyetle karşılandı. 

alt

Kırgızistan Genç İşadamları Derneği üyeleri için düzenlenen Japonya ziyaretinde konuşmacılar  Kırgızistan ve  Japonya arasındaki  dostluk ve işbirliğie verilen önemi vurgulaya örnekler üzerinde durdu. 

alt

Japonya ziyareti programı kapsamında kültürel  ve tarihi yerlerin  gezilmesine  yer verilmesi, yerel  lokantalarda  japon yemeklerinin  sunulması   konuklar tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.

10. TKG programı katılımcısı TEMİRLAN SARLYKBEK UULU'nun Japonya izlenimlerine ait fotogralara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TEMİRLAN SARLYKBEK UULU,   toplu yemek üretimi,  mobilya sektöründe fason imalat yapan ve bilgisayar kursu ile dil kursları düzenleyen şirketler sahibidir. Geliştirmiş olduğu Kozu Grill markası ile ABD’de bayilik vermiştir. Dağ oteli ile turizm işletmeciliği yapmaktadır.