alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Rusya Federasyonu  Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti'nden  katılan  ABC  Girişimciler Derneği Başkanı ARTHUR BASTANOV (sağda), Çin'in Qiqihar Kenti Girişimciler Derneğiyle İşbirliği Anlaşması İmzaladı.

alt

14. TKG üyesi ARTHUR BASTANOV (sağdan 2.) Ufa kenti girişimcileri ile Çin'in QiQihar kenti girişimcileri arasında işbiriği kuran bu anlaşmanı imza aşamasına gelmesinden duyduğu mutluluğu ifade ederek, İşbirliği Anlaşmasının her iki ülke girişimcilerine ve halkına yararlı olmasını umduğunu belirtti.

alt

Çin'in Qiqihar kenti ile Başkorostan Ufa kentindeki  İşadamlarıı Dernekleri arasında 28 Ekim 2014 tarihinde ABC dernek binasında düzenlenen törende imzalanan İşbirliği  Anlaşması  her iki işadamları derneği üyelerinin arasında yakın işbirliği kurulmasını, birlikte çalışma koşullarının kolaylaştırılmasını ve karşılıklı ziyaretler yapılmasını öngörmektedir.  

alt

Çin'in Qiqihar kenti  işadamları derneği ile yapılan işbirliği görüşmelerine ilişkin habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

14. TKG programı katılımcısı  ARTHUR BASTANOV,  (sağdan 2.) Rusya'nın Özerk Bölgesi Başkortostan'ın başkenti Ufa'da yaşamaktadır.  Başkurt Türk Lisesi mezunudur. Gıda ve şekerleme üretimi, ambalaj ve paketleme, gıda ve şekerleme ürünleri dağıtımı ve toptan ticareti yapan şirket sahibidir.

Ufa Girişimciler Derneği (Association of Business Corporation-(ABC) Başkanı olan 14. Türkçe Konuşan Girişimciler grubu üyesi ARTHUR BASTANOV   başarılı çalışmalar yapmaktadır.

alt

ABC Derneği üyeleri için çeşitli seminerler ve söyleşi programları düzenleyen 14. TKG programı katıılımcısı ARTHUR BASTANOV, bu seminerlerde kendisi de "Girişimciik ve İşletme Yönetimi" konularında sunumlar yapmaktadır. 

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Başkortostan Ufa'da katılan ARTHUR BASTANOV'un  Dernek faaliyetlerine ait farklı fotograflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.