alt

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan ZEKERİYA BAYRAK (sağda), dönem arkadaşı DZELİL SALİJİ'yi (solda) Slovenya'da ziyaret etti. 

alt

Ailesi ile birlikte Almanya'dan karayolu ile Slovenya'ya giden 15. TKG programı katılımcısı ZEKERİYA BAYRAK (sağ başta) dönem arkadaşı DZELİL SALİJİ (sağdan 2.) bir gün konakaldıkları mağaraları ileçok ünlü olan bu güzel ülkede turistik Postojna Mağarası' nı da ziyaret etti. 

15. TKG program vesilesiyle  tanışan  ve yakın arkadaş olan DZELİL SALİJİ ve ZEKERİYA BAYRAK  iki yıl aradan sonra yeniden buluşmaktan çok memnun oldular. 

alt

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan Berlin kentinden katılan ZEKERİYA BAYRAK (solda),  pil, akü, şarj cihazı ve el feneri üretimi ve ticareti yapan şirket sahibidir. MÜSAİD Berlin Derneği kurucu üyesidir. Alman Türk Aydınlar Birliği kurucu üyesidir. 

15. TKG üyesi DZELİL SALİJİ (sağda),  aslen Makedonya kökenlidir ama Slovenya’da  yaşamaktadır. Yiyecek, içecek sektöründe faaliyet gösteren, unlu mamul ve pasta üreten ve İzola şehridne  pastane ve Yogurtland adlı zincir dondurma  mağazaları olan firma sahibidir.