alt

17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan RAMİL ALİYEV (sağda)  Namlı Gurme'nin sahibini ve yöneticisini Bakü'de konuk etti.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Azerbaycan'dan katılan RAMİL ALİYEV (solda), Ekim ayında İstanbul ziyareti sırasında NAMLI GURME firmasının sahibi ile tanışmış ve  Bakü'de şube açılması  ve temilcilik hakları konusunda  ilk görüşmeleri yapmış, teklifini sunmuştu.

Namlı Gurme markasını yaratan firmanın kurucusu ve sahbi  ENGİN NAMLI Bakü'yü ziyaret derek,  kentin yeme içme mekanlarını inceledi ve Namlı Gurme şubesi açılabilecek uygun lokasyonları yerinde görüp inceledi.

alt

Şirkette yönetici olarak çalışan  yeğeni ile birlikte yer bakmak ve piyasa yapısnı incelemek üzere  Azerbaycan'a giden Namlı Gurmenin kurucusu,  RAMİL ALİYEV'in  kendilerine gösterdiği ilgiden  çok memnun kaldı. Bakü'yü çok beğenen, pazar yapısını uygun bulan Namlı Gurme'nin sahibi,  şube açılış hazırlıklarına başladı.

17. TKG programı katılımcısı RAMİL ALİYEV'in  İstanbul ziyareti sırasında Namlı Gurme Firması yöneticiler ile tanışma ve görüşme haberine ulaşmak için TKG Haber Portalının bu linkini ziyaret etmek gerekmektedir. 

alt

17. TKG  üyesi arkadaşımız RAMİL ALİYEV'i (önde, sağda) yenilik arayışındaki çabaları nedeniyle kutluyor ve başarılar diliyoruz.