alt

Türkiye Cumhıriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı FİKRİ IŞIK Almanya gezisi sırasında  (soldan 2.) 17. TKG heyet başkanı RECEP YILDIZ'ın (sağdan 2.) YILDIZ CNC-DREHTECHNİK Makina Fabrikasını ziyaret etti. Fabrikada  gerçekleştirilen hassas üretim ve başarılı çalaışmaları nedeniyle RECEP YILDIZ'ı kutlayan Bakan, "sizinle gurur duyuyoruz" dedi.

alt

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı FİKRİ IŞIK (sağdan 4.) ve beraberindeki heyet 17. TKG heyet başkanı RECEP YILDIZ'ın (sağdan 5.) sahibi olduğu Yıldız CNC-DREHTECHNİK Makina Fabrikasını  ziyaret ederek,  incelemelerde bulundu.

alt

Türkiye Cumhıriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı FİKRİ IŞIK (soldan 3.) , 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan  RECEP YILDIZ (soldan 2.) ve ailesini tebrik ederek, yüksek standarttaki üretimleri nedeniyle gurur duyduklarını ifade etti.

IHK haber sitesinde Almanca olarak yayınlanan  metinde Bakan ziyaretinin farklıı fotoğraflarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Bakanın twitter hesabında Almanya Frankfurt Eyaleti Wetzlarer  şehrindeki   YILDIZ CNC-DREHTECHNİK Makina Fabrikasını ziyaretinin  haberi yayınlanmaktadır. Bu linki ziyaret ederek, farklı  fotoğraflara ulaşmak mümkündür.

alt

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'da katılan RECEP YILDIZ'ın fabrikasını ziyareti sırasında TRT Haber Kanalının sorularaını yanıtladı.  Bakanın yaptığı açıklamalara bu linkten ulaşmak mümkündür.

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanının YILDIZ CNC-DREHTECHNİK Makina Fabrikasını ziyaretine ait farklı görüntülere ulaşmak için RECEP YILDIZ'ın facebook sayfasına ait  bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde  düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ otomobil ya sanayi, tıbbi cihazlar için parça üretimi, makine imalatı için aksam ve parça üretimi, metal işleme, ev aletleri, optik ve hassas parça üretimi yapan, makine sektöründe faaliyet gösteren  Yıldız CNC Drehtechnik şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lahn-Dill Kreis Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.