alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (solda)  Almanya'da Fakuma 23. Uluslararası Plastik Fuarında kendi fabrikasında üretmekte olduğu ISK  aile şirketinin  ürünlerini tanıttı.

14. TKG üyesi HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK, Güney Almanya'da, Avustura, İsviçre sınırlarına yakın, Constance Gölü kıyısında kurulmuş bir üniversite kenti olan Friedrichshafen şehrinde 14-18 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenen  23. Uluslararası FAKUMA  Plastik  Fuarında aile şirketi ISK'nın ürünlerini tanıtan bir stand kurdu. 

alt

Plastik İşleme Makinaları, Plastik Ürünler, Kalıplar, Yarı mamüller konusunda kendi sekötünden çok ünü olan  ve Almaya'nın Friedrichshafen kentinde açılan 23. Uluslarası Plastik Fuarında 14. TKG üyesi HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (sol başta)  tarafından açılan standa ziyaretçilerin ilgisi yoğun oldu.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK,  Almanya'da STUTTGART  kentinde bulunan fabrikasında kalıp üretimi, plastik enjeksiyon, beyaz eşya, elektronik araba parçası ve makine parçaları üretimi ve montajı yapmaktadır. Stuttgart (IHK) Sanayi Odası üyesidir. 

alt

HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (sol başta), ilk kez katıldığı Fakuma UIuslararası Plastik Fuarında, ISK şirketinin standını ziyrete den konukarın sorularaını ayrıntılı olarak yanıtladı ve yeni bağlantılar kurdu.

alt

14. TKG üyesi HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (sağda) şirket olarak ilk  kez  katılımcıları arasında yer aldığı FAKUMA  23. Uluslararası Plastik Fuarında sektörün temsilcileri ile buluşmaktan çok memnun kaldı ve  çoks ayıda yararlı görüşmeler yaptı.