alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Azerbaycan'dan katılan RAMİL ALİYEV  iş görüşmeleri için 10-12 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul'u ziyaret etti. Bakü'de bayisi oldukları Malatya Pazarı şirketini de  ziyaret ederek, yeni ürün alımları konusunda yöneticiler ile çalıştı.  

17. TKG üyesi RAMİL ALİYEV, Türkiye’den temin ettiği kuru meyve, kuruyemiş çerez vb ürünler  ile ve ambalaj kutu sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ürünlerini Azerbaycan pazarında toptan ve perakende olarak pazarlayan ve  Malatya Pazarı markasının Azerbaycan’da  resmi temsilcisi olan   şirkette üst düzey yetkilidir. İpek Yolu Girişimciliğin Kalkınmasına Destek Birliği üyesidir.

alt

17. TKG üyesi RAMİL ALİYEV (sol başta) , İstanbul'da bulunduğu sırada, NAMLI GURME'nin sahibi (sağdan2.) ile  İstanbul'un en büyük alışveriş merkezi olan MALL OF  İSTANBUL'daki "NAMPLUS'ta buluştu ve Namlı Gurme'nin Azerbaycan'da açılması için ilk görüşmeleri yaptı. 

Namlı Gurme yöneticileri kısa bir süre içinde Bakü'yü ziyaret ederek, restonları açılacağı konumlar için yer tespiti çalışmaları yapacak.

Denizli'de üreytim yapa donmuş pasta ve donmuş börek üreticisi  MAUN şirketi ile anlaşarak, Azerbaycan temsilciiğini alan RAMİL ALİYEV, kafe, otel ve  lokantarlara  özel araçlarla donmuş tatlı ve börek dağıtımı yapmaktadır. Bakülü tüketicileri yeni bri lezzetle tanıştıran değerli arkadaşımıza başarılar diliyoruz. 

alt

17. TKG  üyesi RAMİL ALİYEV' (sağdan 2.)  arkadaşımıza  yeni girişimlerinde başarılar dileriz.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. TKG programna Afganistan'dan katılan ABDUL HAKİM, tam zamanlı çalışmak üzere  bir  firma ile anlaşarak, 8 Ekim 2014 tarihinde İstanbul'a geldi.

alt

14. TKG üyesi ABDUL HAKİM (solda) Afganistan'ın başkenti Kabil'de yaşamakta ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve ayrıca yemek hizmeti veren şirkette yönetici olarak çalışmakta iken, Kırgızstan'da bir  proje üstlenmniş olan bir  İstanbul ile anlaşarak, transfer oldu ve ayrıntıları konuşmak üzere İstanbul'a geldi.

alt

Şirketin Kırgızistan'daki projelerinde görev yapacak olan 14. TKG üyesi ABDUL HAKİM'e  (sağda)  yeni işinde  başarılar diliyoruz.