alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kırgızistan'dan katılan SHAMSİBEK ERGESHOV'un (sol başta)  başkanı olduğu  Osh Genç İşadamları Derneği yeni ofis binasının açılışı Osh Belediye Başkanının da katılımıyla 24 Eylül 2014  Çarşamba günü yapıldı.

Kırgızistan OSH İşadamları Derneğinin yeni çalışma mekanın taşınması nedeniyle düzenlenen töreni kapsamında Osh Genç İşadamları Günü de yapıldı. Dernek üyelerinin Osh kentinin ileri gelenleri ile  buluştuğu toplantıda yeni dönem faaliyetleri hakkında öneri ve görüşler değerlendirildi. 

alt

24 Eylül 2014 tarihinde düzenlenen açılış törenine Osh  Belediye Başkanı ve öteki yetkiiler  de  katıldı.

OSH Belediye Başkanı açılış töreninde yaptığı konuşmada; " Osh Genç İşadamları Derneği üyelerinin faaliyetlerinin, üretimlerinin  Osh şehrinin ekonomik ve sosyal düzeyinin gelişmesine  olumlu katkılar yapacağına inandığını " belirterek,  dernek üyelerini birikte yeni projeler geliştirmeye davet etti.  

alt

16 Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kırgızistan'dan katılan SHAMSHİBEK ERGESHOV  (sağda)  alçı, fayans yapıştırıcısı ve saten üretimi yapan inşaat ve elektrik malzemeleri toptan ve perakende ticareti ile uğraşan şirket sahibidir.  OSH şehrindeki Genç İşadamları Derneği Başkanıdır.

alt

Genç işadamlaraı derneğinin yeni binasının çaılışı nedeniyle düzenlenen törende "İşadamları Günü" de kutlandı. Bu kapsamda, Osh belediye Başkanı, şehrin ekeonomik yaşamına katkıda bulunana başarılı genç işadamlarına çeştili ödüller verdi.

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kırgızistan'dan katılan SHAMSİBEK ERGESHOV (solda), günün sonunda başarılı bir programı gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadı.