alt

15. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan IMPRAIM IMPRAIMKO   (sağda) İskeçe iline bağlı Mustafcova Belediyesi Meclisi Üyesi olarak göreve başladı.

18 Mayıs 2014  pazar günü Yunanistan'da yapılan yerel seçimlerde  İskeçe ili Mustafcova beldesinde Belediye Meclis Üyeliğini kazanan 15. TKG üyesi IMPRAIM IMPRAIMKO (İBRAHİM İBAİMKO), 1 Eylül 2014 tarihinde yeni belediye başkanı diğer meclis üyesi arkadaşları ile birilkte görevi devraldı.

Batı Trakya Türk Azınlığı'nın İskeçe'deki tek Azınlık Belediyesi olan Mustafçova Belediyesinin 18 Mayıs 2014 ve 25 Mayıs 2014  tarihlerinde iki aşamalı olarak yapılan mahalli  seçimlerini  Halk Hareketi Başkanı da olan Cemil Kabza ve ekibi kazandı.

alt

22 Eylül 2014 tarihinde belediye başkanı tarafından Mustafcova Belediyesi İşletme Müdürlüğü görevine  atanan İBRAHİM İBRAİMKO (sağdan 2) ,  her iki görevi birlikte yerine getirecek.

alt

15. TKG programın Yunanistan Batı Trakya'dan katılan IMPRAIM IMPRAIMKO (sağ başta) tekstil makineleri, kumaş boyama makineleri ve halı sektöründe ticaret yapan, ayrıca sebze,  meyve  ticareti ile uğraşan şirkey sahibidir. İskeçe Türk Birliği ve  İskeçe Ticaret Odası üyesidir.  

alt

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunanistan'dan katılan İBRAHİM İBRAİMKO'nun  (solda)  Yunanistan yerel seçimlerindeki adaylık mücadelesi  TKG portalında yer almıştı.  Haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

15. TKG üyesi değerli arkadaşımız İBRAHİM İBAİMKO'yu (arka sırada sağdan 2.) kutluyor ve başarılar diliyoruz.