alt

T.C. Bişkek Büyükelçisis METİN KILIÇ  (solda) EGEMENDİK Derneğinin yeni ofis binasının açılışını Dernek Başkanı 15. TKG üyesi  ERKİNBEK DJOROEV (sağda) ile birlikte  yaptı.

alt

EGEMENDİK Derneği, üniveriste eğitimini Türkiye'de yapan ve mezuniyette sonra ülkelwerine dönen Türkiye mezunları tarafından, dostluk dayanışma ve işbiriği amacıyla kurulmuştur.

alt

15. Türkçe Konuşan Giriimciler Programına Kırgızistan'da katılan ERKİNBEK DJOROEV  (sağdan 2.) Egemendik Derneğinin yeni ofis binasının açılış törenine katılan konuklara yeni çalışma mekanlarını tanıtarak, bilgi sundu. 

alt

16. TKG programına Kırgızistan'dan katılan MİRBEK OKENOV (sağda)  Egemendik Derneğinin Genel Koorinatörü olarak görev yapmaktadır. 

Efgemendik Derneğinin web sayfasına ait  bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

alt

Egemendik Derneği Başkanı ve 15. TKG üyesi  ERKİNBEK DJOROEV  ve yöneticiler  açılış törenine kataılan konuklarla yakından ilgilendi.

Ankara Ortadoğu Teknik Üniveristesi inşaat mühendisliği bölümünden mezun olan 15. TKG üyesi ERKİNBEK DJOROEV, inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslararası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. JIA-Genç İşadamları Derneği ve Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği Kurucusu ve başkanıdır.

alt

Egemendik Derneği'nin yeni ofis binasının açılış törenine ait fotoğraflarına ulaşmak  için  Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneğinin  facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Egemendik Derneğinin yeni ofis binasının açılış töreni vesilesiyle üniversite eğitimini Türkiye'de yapmış olan Kırgız gençlerin de yeniden biraraya gelmesine vesile oldu. 

Egemendik Derneği yönetimini kutluyor, çalışkan arkadailarımıza başarılar diliyoruz.