alt

7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Rusya'dan katılan Kırgız asıllı SHERİKBEK AKİMOV (sağda),  ve  16. TKG programına Rusya'dan katılan Karaçay asıllı RAMAZAN URUSOV (solda)  Antalya'da gayrımenkul sektöründe  çalışmakta ve emlak yatırımları ile ilgilenmektedir. 

alt

7. TKG Üyesi  SHERİKBEK AKİMOV (soldan 2.)  ve 16. TKG üyesi RAMAZAN URUSOV (sağdan 2.), Türkiye Rusya arasında gelişen ticari ilişkiler hakkında durum değerlendirmesi yaptılar ve bilgi alışverişinde  bulundular.

TKG katılımcıları, Karaçay ve Kırgızistan'ı yerekl koşullaraı, ticaret hayatı, yatırır koşullaraı ve ortak kültürel d eğerler konularında samimi ve sıcak bir sohbet ortamını paylaştılar. SHERİKBEK AKİMOV'un  önerisi ile Kırgızistan'ı tanıtan bir halk şarkısını videsosunu birlikte izlediler.

Kırgızistan'ın  ünlü sanatçısı Sadyraliev Sultan tarafından Kırgızistan'ın tarihi ve doğal güzelliklerini gösteren görüntüler eşliğinde seslendirilen ve Kırgızsitan'ı ve Kırgız yaşamını tanıtan şarkıyı birlikte dinleyip, halk dansalrını izlemekte memnun oldular.

Kırgızistan'ın ulusal şarkısını dinlemek ve olağanüstü doğal güzelliklerini izlemek için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

16. TKG Programına Rusya'da katılan RAMAZAN URUSOV (sol başta)  Antalya'da yaşamakta ve Rusaya,  Kazakistan, Avrasya pazarındaki alıcılar için konut, bina işyeri vb gayrımenkul projeleri gelişirmekte  ve  inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Ayrıca üç büyük otel bünyesinde hediyelik eşya ve takı, mücevher  satış mağazası sahibidir.

alt

7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Rusya'dan katılan Kırgızistan asıllı SHERİKBEK AKİMOV (sağda), Antalya'da yaşamakta ve Avrasya  pazarına yönelik genel ticaret, gıda, turizm  ve gayrımenkul yatırırmları ile ilgilenmektedir.

Yukarıdaki fotoğrafta görülen ofis binası yatırımını yeni tamamlamış bulunmaktadır. Antalya'nın yeni gelişen iş bölgesindeki  yukarıdaki binanın iki katı büyüklüğünde 2. ofis binasını da  tamamlayarak   piyasaya arz edilmek üzere hazırlamıştır.

alt

Türkçe Konuşan Girişimciler Programının değerli katılımcıları SHERİKBEK AKİMOV (sağ başta) ve RAMAZAN URUSOV  (soldan 2.) arkadaşlarımıza ticari hayatlarında başarılar diliyoruz.  

alt