alt

8. TKG Üyesi EFENDİ AYGÜN (sağ başta) , 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı  REMZİ KAPLAN (soldan 2.)  ve DTİK Yönetim Kurulu Üyesi MURAT YALÇINTAŞ (sağdan 2.) ile 6-7 Eylül 2014 tarihinde Köln'de düzenlenen  DTİK Avrupa-Balkanlar Büyük Buluşmasında  görüş alışverişinde bulundu. 

alt

9. TKG üyesi EFENDİ AYGÜN (solda),   15. TKG programına Berlin'den katılan ZEKERİYA BAYRAK (sağda) ile Köln toplantısında biraraya gelip sohbet etti, görüşlerini paylaştı.

alt

14. TKg üyesi CİHAN MUTLU AKTÜRK (solda) 14. TKG programının heyet başkanı REMZİ KAPLAN (ortada) ve 9. TKG üyesi EFENDİ AYGÜN (sağda) 6-7 Eylül 2014 tarihinde Almanya-Köln'de düznelenen Avrupa ve Balkanlardaki Türk girişimciler buluşmasında  durum değerlendirmesi yaptılar.

 

alt

9. TKG üyesi EFENDİ AYGÜN  Köln'de düzenlenen törende   HANNOVER eyaletinin BRAUNSCHWEIG şehrinin DTİK Temsilcisi olarak atandı ve kendisine sertifikası TOBB Başkanı tarafından takdim edildi.

2009 ve 2011 DTİk kurultaylaraına ve TOBB2un 60. YIl kutlama etkinliklerine aktif olarak kataılan 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun değerli üyesi EFENDİ AYGÜN'ü kutlar, "Braunschwig  Şehir Temsilcisi" görevinde başarılar dileriz.

alt