alt

17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ  (ön sırada sağdan 2.) DTİK şehir temsilcisi görevini memnuniyetle kabul etti.

alt

Bulgaristan'dan 18. TKG üyesi EDİS EMRE (solda) DTİK Dobruca şehir temsilcisi görevini TOBB Başkanından aldı. 

alt

14 TKG üyesi AYHAN ŞEN (solda) TOBB Başkanı ve T.C. Berlin Büyükelçisi ile birlikte sertifika töreninde 

alt

15. TKG programına Makedonya/Slovenya'dan katılan DZELİL SALİJİ (solda) "Slovenya Ljubljana Şehir  Temsilcisi" belgesini TOBB Başkanından aldı. 

alt

14. TKG Üyesi YÜKSEL SARAR'a (solda)  "Almanya Mainz Şehir Temsilcisi" belgesi TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu (ortada) ve T.C. Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni KARSLIOĞLU (sağda) tarafından verildi.

alt

17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ'a  "Şehir Temsilcisi Sertifikası" TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve T.C. Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu tarafından verildi.

alt

6-7 Eylül 2014 tarihinde Köln'de düzenlenen DTİK Avrupa Balkanlar Büyük Buluşmasına eşi ve oğlu ilebirlikte  katılan 17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ (solda), toplantı sırasında TOBB Başkanına bir anı tabağı sundu.

alt

14. TKG Programından dönem arkadaşları olan heyet başkanı REMZİ KAPLAN  (sağdan 3) ve  YÜKSEL SARAR (sağdan 4.)  Köln'de buluştular.

alt

16. TKG programına Almanya'dan katılan CEM GÜLER (solda) ve 14. TKG üyesi AYHAN ŞEN toplantıya katılan TİAD (Türk İşadamları Derneği üyeleri ile yakından ilgilendiler. 

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programından dönem arkadaşları olan YÜKSEL SARAR (solda) ve AYHAN ŞEN (sağda) DTİK Şehir Temsilcileri  toplantısı nedeniyle Köln'e buluştu.

alt

15. TKG üyesi DZELİL SALİJİ  (solda) Köln buluşmasında TOBB Başkanı ve DTİK Almanya Komitesi Başkanı ile görüştü.

alt

16. TKG üyesi CEM GÜLER  (sağdan 3.)  Köln toplantısına  Franfurt'tan  TİAD adına katıldı.

alt

17. TKG heyet başkanı RECEP YILDIZ (soldan 2.) Köln toplantısında Adana'da 17. TKG grubunu üst seviyede ağırlayan Adana  Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi  ve Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı ŞAHİN BİLGİÇ (sağdan 2.)  ile tekrar buluşup, görüşmekten  çok memnun oldu. Toplantı vesilesi ile TOBB Başkan yardımcıssı HALİM METE (sol başta) ile tanıştı.

alt

Köln Buluşmasında 14. Grubun üyeleri etkin katılımları ile göz doldurdu. Dönem arkadaşları CİHAN MUTLU AKTÜRK (solda) ve YÜKSEL SARAR (sağda)  DTİK toplantısı nedeniyle yeniden görüşme ortamı bulmaktan mutlu oldular.