alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan MUSLU AKGÜNEY (solda)  4-9 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde  düzenlenen "PROMOTÜRK Promosyon Ürünleri ve Hediyelik Eşya Fuarı"nı ziyaret etti. 

Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları (PROMOTÜRK) Derneği tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Kurumsal Promosyon Ürünleri Fuarı Promotürk 4 Eylül 2014  perşembe günü kapılarını profesyonel ziyaretçilerine açtı. Fuarın açılışı AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve PROMOTÜRK Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güler tarafından yapıldı.

Fuarın açılışı hakkında Memleket İnternet Gazetesinde yayınlanan detaylı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan MUSLU AKGÜNEY, demir doğrama, su  tesisatı, ferforje, çatı-çardak, termosifon imalatı, depo imalatı ve güneş enerjisi, su ısıtma imalatı, Digiturk bayiliği, uydu sistemleri satış ve servisi yanısıra reklam, sekötünde de faaliyet gösteren  şirket sahibidir. Aydınlık Yarınlar Hareketi (As Başkan), Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası üyesidir.


Reklam, tanıtım hizmetleri konusundaki son yenilikleri yerinde görmek amacıyla PROMOTÜRK 2014 Fuarını ziyaret eden MUSLU AKGÜNEY (sağdan 3.) , bu vesile ile İFM afuar alanında  başka salonda açılmış olan Gıda fuarına katılan  KKTC' firması ve TKG üyesi UMUT ve AKAN OZA (soldan 2. ve 3.) kardeşlerin standı Oza kahve'yi de ziyaret etmiş ve  başarılar dilemiştir. 

4- 7 Eylül 2014 tarihleri arasında  İstanbul, İstanbul Fuar Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen PROMOTURK İstanbul-Profesyonel Promosyon Ürünleri, Hediyelik Eşya ve Tanıtım Malzemeleri Fuarı, ikili iş görüşmleri şeklinde gerçekleşmekte ve sektörün taraflarını buluşturmayı hedeflemektedir. 

Fiera Milano İnterteks Uluslararası Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen PROMOTURK Fuarı, pazarlama, reklam, magaza dizaynı ve etkinlik yönetimi sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Promotürk 2014 Fuarı sektöründe yer alan en büyük firmaları, en yeni ürün ve yenilikleri ve en önemli dünya markalarını tam 29 yıldır ziyaretçileriyle buluşturmaktadır.

Avrupa’nın en büyüklerinden Fiera Milano ile Türkiye’nin konusundaki en köklü firması Interteks’in birlesmesi ile ortaya çıkan Fiera Milano Interteks’in Promotürk Dernegi ile birlikte bu yıl düzenlediği Promotürk fuarı, sektörün lider firmalarını ve profesyonellerini, kurumsal iletisim konusunda çözüm arayan köklü firmalar ve yeni girisimciler ile buluşturmayı hedeflemiştir.

Promotürk 2014 fuarı hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Fuarda stand kuran firmalar, reklam, ranıtım, pazarlama, ürün ve hizmetleri, kristal ve cam ürünler, kalemler, elektronik ürünler, masa ve duvar saatleri, baskılı malzemeler, anahtarlık, plaket, seyahat setleri vb çeşitli  ürünleri  bu sektörde iş yapan firmaların  ilgisine sunmaktadır.