alt

KKTC'den 11. TKG üyeleri UMUT OZA (soldan 2.)  ve AKAN OZA (saoldan 3.)   17. TKG üyesi MUSLU AKGÜNEY'in (sağdan 3.)  Oza Kahve standını ziyaret etmesinden memnun oldular.  

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA (soldan 2.), Worlfood İstanbul  22. Uluslararası Gıda Ürüneri ve Teknolojileri Fuarında  Oza Kahve standını ziyaret eden konukları ağırladı.  

04-07 Eylul 2014 tarihlerinde İstanbul'da CNR Fuar alanında düzenlenen İstanbul World Food  2014 İstanbul  Gıda Fuarında  stant kurarak, marka tanıtımı yapan KKTC'den Oza Kahve  grubuna başarılar diliyoruz.

alt

World Food 2014  İstanbul Gıda Fuarına katılan AKAN OZA ve UMUT OZA kardeşleri  4-7 Eylül 2014  tarihlerinde EXPO Center, CRN fuar merkezinde Salon 8'de ziyaret etmek mümkündür.

Worldfood 2014 İstanbul Gıda Fuarı, IPACK Uluslararası Ambalaj Paketleme ve Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı ile birlikte 1000’den fazla markanın katılımıyla gıda sektörünün gövde gösterisine ev sahipliği yapmaktadır.

ITE Group Türkiye Ofisi Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş.  tarafından Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) iş birliği ile düzenlenen 22. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Worldfood 2014, Çikolata, Şekerleme, Bisküvi, Zeytin ve Zeytinyağı Ürünleri, Bal, Pekmez, Reçel, Çay, Kahve Ürünleri, Yumurta, Süt ürünleri, Bakliyat, Baharat, Yöresel ürünler, Meyvesuyu ve Meyvesuyu Konsantre Ürünleri, Paketlenmiş ve Hazır gıdalar başta olmak üzere pek çok üretici firmanın yer aldığı katılımcı profiline ev sahipliği yapmaktadır.

Worlfood   22. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı hakkında detaylı bilgilere ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyret edilmesi gerekmektedir.

alt

Oza Kahve Genel Müdürü, TKG üyesi UMUT OZA (sağa), Adana Sheraton Otelinin  4 Eylül 2014 tarihindeki açılış  töreninde stand kurarak konuklara kahve ikram etti.