alt

15. TKG üyeleri  BAKHRİDDİN KAMOLİDDİNOV (sağ başta) ve  MARIFJON KURBONOV (sağdan 2.) dönem arkdaşları Ukrayna-Kırım'dan SEIRAN ALİİEV  (soldan 2.)  ve 14. TKG üyesi FEVZİ  AMZAİEV  (sol başta) ile Özbekistan'da buluşmaktan çok memnun oldular.

TOBB tarafından düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  Eylül 2002 tarihinde İstanbul, Ankara, Gaziantep ve Malatya illerinde gerçekleşmiştir. 

alt

15. TKG programına Ukrayna Kırım'dan katılan  SEIRAN ALIIEV'in  çalışmakta olduğu finansal danışmanlık alanında hizmet veren şirketin Özbekistan'da  yürütmekte olduğu önemli bir projede görev yapmaktadır.

alt

15. dönem üyelerinin yemekli buluşmasına kataılan 14. TKG üyesi  FEVZİ  AMZAİEV, yatırım danışmanlığı, telekomünikasyon ekipmanları ve teknolojileri konusunda faaliyet gösteren şirkette üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır. Kırım İşadamları Birliği (CIBA) üyesidir. Bir süredidr şirketin Özbekistan'da gerçekleştirdiği yeni projee yönetici olarak görev yapmaktadır.  

alt

15. TKG programına Özbekistan'dan katılan MARIFJON KURBONOV    PVC, plastik boru ve fiting sektöründe Özbekistan genelinde toptan ticaret yapan, bayilerine   ürün dağıtımı yapan şirketin sahibidir. Çeşitli Türk marklarının temsilciliğini yapmaktadır.

alt

BAKHRİDDİN KAMOLİDDİNOV  ise, ambalaj sektöründe faaliyet gösteren, plastik poşet üretimi, alkol ve su bazlı flexografik boya satışı yapan şirket sahibidir.

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Ukrayna'dan ve Özbekistan'dan katılan dönem arkadaşları  iki yıl aradan sonra Özbekistan'dan buluşmanın mutluluğunu yaşadı.