alt

17. Türkçe Konuşan gİrişimciler Programına Almanya'dan katılan JALE YILMAZER  Avusturya'nın başkenti  Viyana'da müzeleri ziyaret etti.

alt

Viya'nın tarihi kent bölümündeuzuzn zaman geçiren  17. TKG üyesi JALE YILMAZER  Avusturya tarihini popüler kraliçesi SİSİ'nin yaşadığı  sarayı, Türkiye'nin batı bölgesinde bulunan Efes antik kentinden Avusturya'ya giden eserlerin bulunduğu Efes Müzesini ve  Sanat Müzesini  ziyaret ederek, tarih ve sanatın tüm görkemiyle sergilendiği kültürel ortamlarda bulunmaktan çok memnun kaldı.

Viyana'dan sonra Macaristan'a giden 17. TKG  üyesi JALE YILMAZER, öncelikle tarihi mekanları ve müzeleri ziyaret etti. 

17. TKG grubu üyesi JALE YILMAZER'in Avusturya ve  Macaristan  gezisi fotoğraflarına değerli arkadaşımızın facebook sayfasından erişim mümkündür.

alt

17. TKG Programına Afganistan'dan katılan  MASUD AHMADİ  (solda) Viyana'da  çevreyi yürüyerek tanımayı tercih etti.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'dan katılan MASUD AHMADİ (SAYED MASUD  SAYED AZİZULLAH) (önde)  Afganistan piyasasında tedarikçi-alt yüklenici olarak birlikte çalıştığı şirketin  Hamburg merkezinde düzenlenen bir toplantıya katılmak üzere Almanya'nın büyük liman kenti Hamburg'a gitti.

(SAYED MASUD  SAYED AZİZULLAH) MASUD AHMADİ  Almanya'daki işlerini tamamlayınca, Avusturya'da öğrenim gören ve çalışan  Afganistanlı  arkadaşlarını ziyaret etmek üzere Viyana'ya gitti. Viyana'da tarihi  kenti ziyaret eden, çevre gezisi yapan17. TKG grubu üyesi  MASUD AHMADİ  arkadaşları ile birlikte olmaktan ve kısa süreli de olsa tatil yapabilmekten memnun kaldı. 

Dubai üzerinden Kabil'e dönen TKG grubunun genç üyesine işlerinde başarılar diliyoruz. 

17. TKG üyesi (SAYED MASUD  SAYED AZİZULLAH) MASUD AHMADİ'nin  (sol başta) Almanya ve Avusturya ziyaretine ait fotoğraflara facebok sayfasından ulaşmak mümkündür. 

alt

17. TKG programına KKTC'de kataılan İLKE ÖZERLAT  tatil için Yunanistan'ın Mykonos Adası'nı tercih etti.

12-19 Ağustos 2014 tarihleri arasında arkadaşları ile birlikte Mykonos'ta  tatil yapan  17. TKG üyesi İLKE ÖZERLAT  ünlü tatil beldesinin popüler bölgelerini ziyaret etti.

İLKE ÖZERLAT arkadaşları ile birlkte bu ünlü tatil Adasında  olmaktan ve çevreyi tanımaktan memnun kaldı.

alt

17. TKG üyesi İLKE ÖZERLAT'ın tatil fotoğraflarına facebook sayfasından erişim mümkündür.