9. TKG Üyesi, yayıncı ve gazeteci  SAYED VAHİD PEYMAN (sağda) Anadolu Ajansı ile işbirliği protokolu yaptı.

İran’ın bölgesel yayın yapan en önemli medya kuruluşlarından Asr-ı Azadi Gazetesi sahibi ve Genel Yayın  Yönetmeni olan 9. TKG üyesi VAHİD PEYMAN, imza töreninde yaptığı konuşmada, "İki ülke arasında ticari ve turistik işbirliğini geliştirmemiz, kültürel bağları da olumlu olarak etkileyecek. Bu açıdan Anadolu Ajansı’na aboneliği önemsiyoruz" dedi.

TOBB tarafından Elim 2008'de Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına  İran'ın Tebriz kentinden katılan SAYED VAHİD PEYMAN  İpekyolu Yayın Grubuna ait
Asr-ı Azadi Gazetesinin ve üç dilde, Türkçe, Farsça ve İngilizce olarak yayınlanan İpekyolu  Dergisinin sahibidir.

Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Vekili Yılmaz Yaman, törende yaptığı konuşmada bu anlaşma ile Andolu Ajansının  resmi abonesi bulunan ülke sayısının 41’e ulaştığını belirtti.

Haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.