alt

14. TKG Programına Irak'tan katılan NİZAL NAZIM (ortada),  Cyrstal Oteller grubunun davetlisi olarak, Side'de düzenlenen "Züccaciye Fuarında çok sayıda firma ile yararlı görüşmeler yaptı  ve yeni ürünler için anlaşma yaptı.   

alt

Antalya ilinin Side ilçesinde bulunan Crystal Admiral Resort Otelin ait olduğu KİLİT Holding tarafından kendi  otellerinde "züccaiye sektörü buluşması" etkinliği düzenledi.    

Zücacaiye sektöründe faaliyet gösteren, Kilit Holding, turizm sektöründe 13 oteli ile en çok yatağa sahip yerli  marka  olarak öne çıkmaktadır. Otellere tedarikçilik yapan şirket, çatal kaşık vb ürünleri üretmek üzere fabrika kurmış ve   "Ar Yıldız"  markasını geliştirmiştir.  Tedarik, üretim ve otel ler ile turizm sektöründe çok yönlü faliyette bulunmaktadır. 

alt

15 Ağustos 2014 Cuma günü Irak'tan gelip, Antalya Side'ye ulaşan 14. TKG programı katılımcısı NİZAL NAZIM ve arkadaşları, Cyrstal Otel bünyesinde sağlanan iş görüşmeleri ve tatil yapma olanağını memnuniyetle değerlendirdiler.  

alt

Bir çok firma ile görüşme yapan ve yeni iş bağlantıları kuran NİZAL NAZIM bu davetten çok yararlandıklaraını özellikle belirtmektedir.

alt

14. TKG üyesi NİZAL NAZIM (solda)  iş görüşmelerini ve tatili birarada yapmaktan çok memnun oldu. 

Antalya Side'de düzenlenen  "züccaiye sektörü buluşması" günlerinin ardından İstanbul'a giden NİZAL NAZIM  çalışmakta olduğu  firmaları ziyaret ederek yeni mal siparişinde bulundu.  

Akşam saatlerini İstanbul'u gezmeye ayıran 14. TKG üyesi NİZAL NAZIM,  İstanbul Boğazı kıyısında köprü manzarasına sahip lokantada arkadaşları sohbet ederek yorgunluk giderdi.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Irak Kerkük'ten katılan  NİDHAL NAZIM MUSTAFA (ortada) mutfak malzemeleri, züccaciye ve plastik ev eşyası ticareti başta olmak üzere genel ticaret ile uğraşan şirket sahibidir. KerkükTicaret Odası ve Türkmen İşadamları Derneği üyesidir.

14. TKG Grubu üyesi NİZAL NAZIM'ın  farklı fotoğraflarına bu inkten ulaşmak mümkündür.