alt

9. TKG Üyesi NİYAL ÖZTÜRK (soldan 2.) ve müzik grubu , KKTC'de  Camelot Beach Club'da düzenlenen 3. Sandance Reggea Müzik Festivalindeki başarılı performanslarıyla dinleyicilerden tam not aldı.

alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan NİYAL ÖZTÜRK,  Avrupa Birliği Özel Sektör Geliştirme Programında İzleme ve Değerlendirme Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

alt

Profesyonel kariyerinin yanı sıra müzik  ile de yoğun olarak uğraşan NİYAL ÖZTÜRK, solisti olduğu müzik grubu ile KKTC'de düzenlenen çeşitli müzik fetsivallerinde konserler vermektedir.

15-17 Ağutos 2014 tarihleri arasında KKTC'nin Alsancak Bölgesinde  Camelot Plajında düzenlenen "3. Sandance Reggae Festival" de sahneye çıkan NİYAL ÖZTÜRK  (solda) ve dinleycileri coşturan ve dansa davete den enerjik performansları ile büyük beğeni topladı. 

KKTC'de üç yıldır düzenlenmekte olan Sandance Reggea müzik festivali hakkında detaylı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan değerli arkadaşımız NİYAL ÖZTÜRK'ü  kutluyor, müzik kariyerinde başarılar diliyoruz. 

9. TKG Üyesi NİYAL ÖZTÜRK'ü konser fotoğraflarına facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.