alt

Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilere TOBB'un tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 2-18 Mayıs 2008 tarihleri arasında “8.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı" düzenlenmiştir. 

alt

Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen  8. TKG programına 19 ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 50 katılımcı iştirak etmiştir. 

İran temsilcisi TAHER MAHDAVIEH (ön sırada, solda) heyet başkanı, Almanya temsilcisi ERSAN YILDIZ (ön sırada, sağda), Irak delegesi EMİR HAMDİ HAMAMCI (ayakta, sağ başta), Moldova'dan  PİOTR TOPCIU  (ayakta, sağdan 2.) ve Rusya temsilcileri  KURMANBİ BATCHAEV (ayakta, sağdan 3.) ve ALBERT GADZHAEV (ayakta, sağdan 4.) fotoğraf çekimlerinde grup arkadaşları ile renkli anları paylaştılar.

alt

8. TKG programına İran'dan katılan DARYOUSH  SOBHANI AZAR (sağ başta) TAHER MAHDAVIEH (soldan 2.)  Irak avaşında kaybettiğinmiz rahmetli arkadaşımız EMCET NURİ DOKUMCU (sağdan 2.) Irak grubundan EMİR HAMDİ HAMAMCI (sağdan 3.), AYDIN ABDULLAH (YAKUBOĞLU (soldan 2.) ve 8. TKG heyet başkanı Almanya'dan ERSAN YILDIZ  (sağdan 4.) TOBB'un  merdivenlerinde dönem/grup/sınıf hatırası için toplandılar.

alt

8. Türkçe Konuşa griimciler Programına kataılan konuk girişimciler  açılış toplantısı öncesinde TOBB'un merkez binası önünde aile fotoğrafı için biraraya geldi. Moldova'dan PİOTR TOPCIU (önde oturan grupta solda) Kosova'dan  ADNAN EMİNİ  (ayakta ilk sırada sol başta), İran'dan  TAHER MAHDAVIEH  (ilk sırada soldan 2.)